Hogyan változtassak?
Az anyósomék nem fogadnak el engem.3 hónapja született meg a kisfiúnk és rá se kíváncsiak.
Az esküvőnkre sem jöttek el.
Ha hívja a páromat nem érdekli,hogy velünk mi van.Meg se kérdezi,hogy mi van a kicsivel.Karácsonykor is hívták Őt,de engem nem.
Most készülünk elmenni hozzájuk,de nem tudom,hogy mit csináljak..
Vigyem a fiamat is vagy inkább ne menjek?
Nem akarom itthon hagyni viszont elvinni miért vigyem ha nem érdekli Őket?
A férjem már szóvá tette neki,de persze csak mondja a magáét..hogy az nem úgy van,de én látom és érzem.
Mit tanácsoltok?
Mivel egy család vagytok, így csak "csomagban" lehessen elérni titeket. Értsd: Karácsony, Húsvét, Ramadán, Hanuka, November 7. egyéb ünnepek stb. vagy mentek mind, vagy nem.
A kedves "párod" (khmm... jajj) is tehetne többet azért, hogy ez megváltozzon.
És nem, ne hagyd otthon a kedves anyós unokáját.
A következő ilyen "szívélyes" meghívásra a "párod"-nak kellene azt mondania:
"Nézd anya, szívesen meglátogaTUNK benneteket, együtt a feleséggemmel és a pici fiammal. Ha ez így részedről is elfogadható, akkor beszéljük meg, hogy mikor stb... ha nem vagy rájuk kíváncsi, akkor nagyon sajnálom, felnőtt férfi vagyok, számomra már ők a legfontosabbak, semmiképpen nem hagyom őket itthon, remélem megérted és elfogadod. Bármikor szeretettel várunk benneteket, gyertek el ti is, látogassátok meg a feleségemet, nézzétek meg a kisfiamat."
Ezt nem neked kell lemeccselni az anyóssal. A férjed dolga és kötelessége.
Ahol engem és a gyermekemet nem látnak szívesen, oda én nem megyek. Akármilyen rokon legyen is az.
Ellenben nem érdemes a férjedet sem uszítani, mondd, hogy szeretettel várod a rokonait, beszéljetek meg egy időpontot és én már csak azért is direkt készülnék, nagyon kedves lennék, finomságokkal várnám- nem kell lesüllyedni erre az utálkozó- uszító szintre.
kedves utolsó!
Mi az oka,hogy így vélekedsz a páromról?
Talán ismersz minket?
úgy érti, hogy már ti vagytok a párod családja, de ő az anyját védi!
az is védés, hogy nem áll ki értetek, nem küldi el az anyját... oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!