Párod, férjed mennyi pénzt költ az anyukájára, szokott-e neki vásárolgatni saját fizetéséből?
Mivel közös kassza van, muszáj úgy mondanom, hogy mi...
Mi fizetjük a hitelét, a heti ebédjét, be is szokott neki vásárolni, naponta kétszer cipeli autóval tehát a benzinünk egy része is rámegy és még kp-t is szokott adni neki.
Szerintem a fizetése háromnegyedét simán odaadja neki. Még jó, hogy ruhát nem vesz neki. Nálunk is érik az ex jelző...
régebb ha az anyja hívta küldőt amennyit kért (5-40e)
most már ez tiltott dolog lévén a páromnak vagy havi 60e hitele amit fizetni kell !
szal mondtam neki h abból küldhet neki amit a hiteleire fizet
Grrrrr
röhejes h az anyja kész pénznyelő képes volt még engem is hívni h kell pénz neki / hitelkártya tartozás, hitel, mind felesleges dolgokra ....
mondtam neki h albi hitelek 3 gyerek mellet mégis hogyan ?????
jöjjön ossza be ö a pénzt ha marad hó végén azt oda adom ....
persze az én anyám meg még a neki ajándékba vásárolt dolgokat is kifizeti nekem pedig azt tényleg nem kéne ...
Nincs saját fizetése,minden pénzünk közös (fizunk kb azonos).
Szoktunk neki venni ezt-azt,főleg,amit ő nem tud megvenni,mert nem is árulnak falun.De ezek apróságok,havi pár ezer Ft.
Viszont ünnepekre mindig kap hasznos,és viszonylag drága dolgot.
De nem csak vele vagyunk így,hanem az én szüleimmel,nagyszüleinkkel is.
Megtehetjük,megtesszük.
Szülinapokra, karácsonyra ajándékot, aztán ennyi.
Anyósomnak a nyugdíja több, mint amennyit a férjem keres, meg még dolgozik is, apósom is dolgozik és jól keres, mégis mindig lehúzták a férjemet, csak én voltam olyan tetű, hogy véget vetettem neki, mikor összeköltöztünk. Nem is megy sokat, olyankor mondjuk mindig sírnak neki, hogy nincs pénzük, de mondtam neki, hogy számoljon már, nagyon minimum 350 ezerből élnek havonta, nem vesznek ruhát, nem mennek sehova, nincs kocsijuk, nincsenek műszaki cikkeik stb. stb. hogy a rohadt életbe ne jönnének ki annyi pénzből, nehogy már adjon a nyamvadt 100 ezres fizetéséből, inkább szégyellniük kéne magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!