Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom 3 hónap múlva jön...

Anyósom 3 hónap múlva jön nyugdíjba, de már most azt szajkozza, hogy ő mindennap jönni fog hozzánk az akkor 7 hónapos unokájához! Sajnos egy faluban lakunk így távolsági akadálya nincs?

Figyelt kérdés
Ti mit mondanátok neki már most,hogy mire oda kerül a sor megértse,hogy nem vagyunk rá mindennap kíváncsiak?
2014. márc. 12. 09:35
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
"Kedves" utolsó,kímélj meg a kommentedtől,az ilyen stílusú válaszokra nem vagyok kíváncsi!Lehetne szerintem egy kicsit intelligensen is válaszolnod!Nem értem miért írod azt,hogy agresszív a levelem hangvétele,bár nem is érdekel!
2014. márc. 12. 09:58
 12/38 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is ezt mondogatta mindig anyósom,hogy majd jön és segít amikor nyugdíjas lesz,meg majd a nagyobbat is elhozza az oviból stb stb....

Hát fél éve amióta nyugdíjas még annyi ideje sincs mint amikor még dolgozott.

2014. márc. 12. 09:59
 13/38 anonim ***** válasza:
71%
Napi par oras latogatas nem fer bele? Hat nem! Az nagyon sok.de most komolyan. Ha anyos at akar jonni minden nap napi 2 orara, akkor a masik mama is johetne ugyanennyit. Na meg mindig nem sok kedves utolso?
2014. márc. 12. 10:03
 14/38 anonim ***** válasza:
36%
A 9esnek szantam azt, hogy utolso :)
2014. márc. 12. 10:04
 15/38 A kérdező kommentje:
Heti két alkalom szerintem elég!
2014. márc. 12. 10:04
 16/38 anonim ***** válasza:
50%
Hogy valami hasznosat is irjak, mar most mondhatod neki, hogy szoljon, mielott jon, mert lehet alszik-eszik-setaltok, szoval erezze azt, hogy nem vagytok minden percben fogadokepesek. Nalunk mindket mama nyugdijas, egyik sem jon minden nap, tudjak, hogy az sok lenne. Szerencsem van :)
2014. márc. 12. 10:07
 17/38 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem eleinte sűrűn fog menni, de ez csak a kezdeti lelkesedés, pár hét után alább fog hagyni meglátod, addig meg használd ki. Ha odamegy, kérd meg, hogy mosogasson el, segítsen etetni, vigye ki sétálni, stb. Legalább lesz segítséged, úgyis hamar meg fogja unni.
2014. márc. 12. 10:20
 18/38 anonim ***** válasza:
68%

Simán kihasználnám! Csinálnék neki programokat: teregessen, vasaljon, gyomláljon. Mert azzal "segít". Vagy sétáljon a gyerekkel, hogy nekem legyen szabadidőm pihenni, sportolni, vagy csak elolvasni egy könyvet.

Vagy kihasználnám a "csak kímélni akarjuk, kedves anyuka" kártyát. Nem akarjuk feltartani, neki is kell a pihenés, lazítás, végigdolgozott egy életet, nem kell rögtön egy újabb kötelezettséget bevállalnia stb.

Egyébként nagyon valószínű, hogy a kezdeti lelkesedése el fog múlni, lehet, hogy néhány hétig ott lesz minden nap a nyakadon, de utána tuti nem lesz rá ideje.

2014. márc. 12. 10:23
 19/38 anonim ***** válasza:
20%

"Azt nem várhatja el Tőlem,hogy mindennap őt várjam,szeretnénk "

Nem semmi, hogy mondaton belül saját magát nagy betűvel jelölte, az őt pedig kicsivel. A bunkó még nem is volt erős.

2014. márc. 12. 10:36
 20/38 anonim válasza:
38%
Majd amikor dolgozni mész, és a munkáltatódat nem érdekli, hogy a gyereked oviba, iskolába jár, netán' beteg, akkor is ezt mond!!! Mert az "elviselhetetlen" anyósod biztosan ott lesz, aki boldogan vállalja, hogy segíthessen NEKED! Egyébként, ha annyira mehetnéked van, bízd rá anyósodra a gyereket. Miért kell mindig az anyósban ellenséget látni?!
2014. márc. 12. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!