Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet megmondani, hogy...

Hogy lehet megmondani, hogy nem jöhetnek hozzánk 1-2 hétre?

Figyelt kérdés

Olyan helyre költöztünk,ahol csend van és nyugalom.

Anyósék kitalálták,hogy jönnek is akkor hozzánk 1-2 hétre pihenni.

Túl sokat nem tudok,nem ők mondták,csak a fia (párom testvére) mondta el,hogy számítsunk rá.

Én ezt nem akarom,párom sem nagyon,bár ő még el is viselné őket.

De én nem viselem el őket fele ennyi ideig sem,ráadául nekünk erre szabadságunk nincs,hétközben ott kellene őket hagynunk a házban,és bár titkolnivalónk nincs,de utálom ha átnézik a dolgaimat,és biztosan megtennék.Ahogy rendezkednének is,erre akkor is képesek ha látom,nem győzök rájuk szólni.

Hogy lehet szépen visszautasítani ha meg akarják magunat hívatni?

2014. márc. 4. 13:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen esetben határozott lennék, és lefektetném a szabályokat. Lehet, hogy sértődés lesz belőle, de ilyen esetben tojnám le magasról. Megmondanám, hogy hallottam, mi történt sógoréknál, na, ezt te nem fogod eltűrni, és punktum.
2014. márc. 4. 20:05
 12/15 anonim válasza:
Így van! Az én otthonomba is csak az jöhet be, akit én akarok! Udvariaskodásból nem fogom azt kerülgetni, akit nem bírok... Ha a párod mellettük áll és nagyon necces a helyzet, akkor arra az egy hétre menjetek el nyaralni. Így ti is pihentek (máshol), ők meg legalább vigyáznak a házra.
2014. márc. 5. 00:47
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
A "ha tetszik, ha nem nálatok nyaralunk hozzáállás" sajnos, pont, hogy nem így működik. Ha így működne, akkor egyszerű lenne a helyzet, nem lenne kényes kérdés, hogy hogyan lehetne visszautasítani. Sajnos az én anyósom is úgy operál, hogy iszonyú mézes-mázosan adja elő, és még mi vagyunk a szemetek, ha nem tetszik a dolog.
2014. márc. 5. 23:48
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen szégyenletes témát még nem olvastam. Ha te nem tudod tűrni a férjed szüleit 1-2 hétig akkor megvan rólad a véleményem. Arra még rágondolni is rossz, hogy az említett átlátszó kifogással lerázd magadról őket, na meg aztán az a legszégyenletesebb dolog lenne, ha nálatok bőven van hely, és te mégis hotelbe, motelbe küldenéd őket.Te nem gondolsz arra, hogy egyszer ha gyermeked van, te is anyós leszel? Ha a te szüleid jönnének akkor ilyen aljas módszerekkel küldenéd el őket vagy vennéd el a kedvüket a további látogatástól? Milyen a te férjed, ha ennek még a gondolatát is megengedi? Hiszen majd te is megtudod, hogy a szülők mennyi lemondást, energiát fektettek a férjed felnevelésébe! Hát te sajnálni való vagy, nem hiszem, hogy az anyósodék annyira kibírhatatlan emberek, te már sokkal rosszabb vagy náluknál bármilyenek. Te ha ilyen vagy hogyan várod el , hogy a férjed a te szüleidet szeresse, eltűrje? Igaza volt valakinek: A szülők 10 gyermeket is feltudnak nevelni, de tíz gyermek sem képes két szülőt eltartani. Sőt még egy hétig sem képesek maguk mellett eltűrni, bármilyenek is. Tegyétek akkor őket az öregek házába és ne látogassátok meg őket soha, mert ilyenek is vannak. Én szégyelltem volna ezt a problémát egy közösségi oldalra feltenni. Hát nem szeretném , ha egy ilyen aljas nő lenne az anyósom!
2014. márc. 12. 21:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Anyámék nem is akarnak jönni hozzánk 1-2 hétre.

Ők hétvégén meglátogatnak és ennyi.

Normális felnőtt ember nem akar gyakorltilag beköltözni máshoz,én se megyek senkihez 1-2 hétre,főképp úgy hogy azok dolgoznak.

Mert azt ne mondd nekem,hogy normális,hogy én korán felkelek,gondoskodjak a napközbeni kajájukról,elmegyek dolgozni,este hazaesek,és ugráljak még körülöttük.Miközben napközben ők a mi házunkat átnézik,felforgatják,átrendezik a konyhámat(sógoréknál megtették),stb.

A férjem nem rabszolgatartó,hogy engedélyt kelljen kérnem még a gondolataimhoz is,kettőnk háza,ketten döntünk,és csak az jöhet,akit mindketten akarunk.

Anyósékat egyikőnk sem akarja.

2014. márc. 13. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!