Hogy lehet megmondani, hogy nem jöhetnek hozzánk 1-2 hétre?
Olyan helyre költöztünk,ahol csend van és nyugalom.
Anyósék kitalálták,hogy jönnek is akkor hozzánk 1-2 hétre pihenni.
Túl sokat nem tudok,nem ők mondták,csak a fia (párom testvére) mondta el,hogy számítsunk rá.
Én ezt nem akarom,párom sem nagyon,bár ő még el is viselné őket.
De én nem viselem el őket fele ennyi ideig sem,ráadául nekünk erre szabadságunk nincs,hétközben ott kellene őket hagynunk a házban,és bár titkolnivalónk nincs,de utálom ha átnézik a dolgaimat,és biztosan megtennék.Ahogy rendezkednének is,erre akkor is képesek ha látom,nem győzök rájuk szólni.
Hogy lehet szépen visszautasítani ha meg akarják magunat hívatni?
Anyámék nem is akarnak jönni hozzánk 1-2 hétre.
Ők hétvégén meglátogatnak és ennyi.
Normális felnőtt ember nem akar gyakorltilag beköltözni máshoz,én se megyek senkihez 1-2 hétre,főképp úgy hogy azok dolgoznak.
Mert azt ne mondd nekem,hogy normális,hogy én korán felkelek,gondoskodjak a napközbeni kajájukról,elmegyek dolgozni,este hazaesek,és ugráljak még körülöttük.Miközben napközben ők a mi házunkat átnézik,felforgatják,átrendezik a konyhámat(sógoréknál megtették),stb.
A férjem nem rabszolgatartó,hogy engedélyt kelljen kérnem még a gondolataimhoz is,kettőnk háza,ketten döntünk,és csak az jöhet,akit mindketten akarunk.
Anyósékat egyikőnk sem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!