Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megfigyeltétek már ezt?

Megfigyeltétek már ezt?

Figyelt kérdés

Hogy ebben a topicban az anyósra panaszkodók 99%-a nő. Ennek mi lehet az oka?

1.) A nők jobban szeretnek utálkozni az anyósukkal szemben?

2.) A fiús anyákból rosszabb anyós lesz?

3.) Vagy egyszerűen csak sokkal több nő ír ide, mint férfi?

2014. febr. 25. 15:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Azt is rengeteg kérdező írja, hogy "anyós ilyen szörnyeteg, olyan szörnyeteg, bezzeg anyu..."

Kvázi, mintha azt akarná kideomborítani, hogy az ő anyja ezerszer jobb, mint a párja anyja.

(Kövezzetek meg, én is ezek közé tartozom :))

2014. febr. 25. 16:13
 12/21 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem meg az utolsónak van igaza,inkább a feleségek akarják birtokolni a férjet. Két fiam van mindkét mennyemmel jóban vagyok de az egyik minden vasárnapi ebéden elmondja,hogy ők ketten egy család. Persze tudom én de minek kell minden áldott alkalommal ezt kihangsúlyozni? Soha semmibe nem szólok bele, erre különösen figyelek is.
2014. febr. 25. 16:14
 13/21 A kérdező kommentje:

Na igen, és ez visszafelé is igaz:

az anyósoknak mindig a menyükkel van a bajuk, sohasem a vőjükkel...

2014. febr. 25. 16:21
 14/21 anonim ***** válasza:
13%
Csak fiam van, így azzal nem is lehet.
2014. febr. 25. 16:23
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Mert a vő is férfi, őt is körülrajongják.
2014. febr. 25. 16:25
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

4es "A mai fiatal nők okosabbnak hiszik magukat az anyósuknál"

"hiszik":XD

Ebben benne van, hogy természetesen soha de soha nem lehetnek okosabbak, mint anyós, soha semmiben nem lehet igazuk vele szemben.

Már szerinted :DDDDDD

Na, te vagy a prototípus, ennél jellemzőbb mondat nem kellett ide - miért ne lehetne okosabb egy fiatal (de mindegy is, hány éves, mert ha 30-40 akkor sem ért semmihez) az anyósánál? Miért szentencia, hogy a meny csak tudatlan lehet, az anyós meg mindent tud és mindent JÓL tud, természetesen!

Tudod mit?, nemcsak azt HISZIK, de igenis, sok fiatal nő okosabb, mint az anyósa!

Sok meg valóban nem!

Nem arról van szerintem szó, hogy jobban szeretnek utálkozni, hanem arról, hogy nem kapnak akkora tiszteletet, mint a fiúk/férfiak!

A vőnek, nem szoknak beszólogatni (vagy arány lebontásban szerintem kb 10:1-hez a nők kárára), azzal rendszerint nem kezdenek ki, nem konfrontálódnak, míg a menyecskének az anyós gond nélkül odamorog.

Az én anyám sem tesz soha semmit szóvá a páromnak, sőt, ha veszekszünk még rám szól, hogy hagyjam, ne szóljak neki. Ellenben anyós-após minden vackot szóvá tud tenni NEKEM, amit természetesen szó nélkül kell hagynom, mert ha nem, akkor gondolom én lennék a meny, aki mindent jobban akar tudni :XDDDD (ugye 4es?)

(Azért az már mégiscsak abszurdum, hogy pl. nekem az én gyerekemnek azt kell enni adnom, amit az anyósom szeretne, hiszen ő mindent jobban tud, én meg rosszul. Anyósom a gyerek 3 hónapos korától agyonszekált, hogy a szomszéd gyereke mi mindent eszik ugyanennyi idősen, és nekem ne lenne pl annyi jogom, hogy megmondjam, az én gyerekem nem fog, csak fél éves kora körül elkezdeni enni?! Hiába magyarázod el az érveid, mert vannak anyósok, akiknek mindegy, csak kioktathassanak, és a menyecske amúgy is hülye és nem tudhat semmit!)

Igen, nagy többségében a fiús anyákból rosszabb anyós lesz, mert más kapcsolat van anya-lánya közt, mint anya-fia közt. A fiú akármeddig az ő fiacskájuk, míg a lányukat jobban el tudják engedni, nagyobb érzelmi önállósága van egy lánynak az anyjával (itt jegyezném meg, hogy amit fentebb valaki írt, hogy az anyáknak nem szólunk semmit, ez egyszerűen nem igaz! Én az anyámnak sokkal szabadabban, őszintébben megmondom, ha valami nem tetszik, mint anyósnak. Neki rendszerint nem szólok vissza semmit, inkább úgy teszek, mintha nem hallanám, ha valami nem tetszik, anyámnak rögtön megmondom! Az már más kérdés, hogy anyós akkor fogja magát és odafordul a fiához (pedig szerintem világos, hogyha nem reagálok 4-szer sem a megjegyzésésre, akkor nem akarom meghallani), és mondja annak. Akkor is úgy legyen, ahogy ő szeretné!

Biztosan több nő ír ide, mint férfi.

2014. febr. 25. 17:33
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
Tényleg kérdező, most hogy mondtad, a vőkre még nem olvastam panaszt :D
2014. febr. 25. 18:06
 18/21 anonim ***** válasza:
az én mamámnak 3 lánya van, és 3 vőlye.... Az összes vőlyét utálja, pedig mind más természetű. az egyiket azért mert rendetlen, a másikat meg azért mert rendmániás.
2014. febr. 27. 13:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Mi az a vőly? :D
2014. febr. 28. 06:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a házas, érett férfiakat hidegen hagyja a gyakori kérdések (a legtöbben azt sem tudják, hogy van ilyen oldal :D), eszükbe nem jutna a neten kérdést feltenni, főleg nem ilyen témában, a családi dolgok jobban felzaklatják a nőket. Ők max. az őket érdeklő topikba írnak (autók, motor, foci, munka...).

Másrészt a nők szeretnek megerősítést kérni, ötleteket várnak, érdeklődnek, kiöntik a lelküket a nagyvilágba.

2014. febr. 28. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!