Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megfigyeltétek már ezt?

Megfigyeltétek már ezt?

Figyelt kérdés

Hogy ebben a topicban az anyósra panaszkodók 99%-a nő. Ennek mi lehet az oka?

1.) A nők jobban szeretnek utálkozni az anyósukkal szemben?

2.) A fiús anyákból rosszabb anyós lesz?

3.) Vagy egyszerűen csak sokkal több nő ír ide, mint férfi?

2014. febr. 25. 15:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Két nő nehezebben jön ki egymással, mint anyós és a vő.
2014. febr. 25. 15:43
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a 3.

De hozzàtennèm az èn anyôsomnàl jobbat nem is kivànhattam volna. :) De ez nem vicc.

2014. febr. 25. 15:44
 3/21 anonim ***** válasza:
69%

erős az általánosítás..

1. hamis... senki sem szeret szándékosan utálni mást..

2.: akkor miért a férfiak anyósáról van a sok vic?

3. inkább ez a valószínűbb

+1 a nők hamarabb ugranak egymésnak, főleg a családi dolgokkal kapcsolatban.

mivel az apóst hol érdekli milyen pelenka van a gyereken, vagy mit eszik...mikor, meddig szoptassa..

az apósok úgy annak a dologgal, hogy a fiúk felnőtt férfi, majd megoldják a feleségével a konfliktusukat... a menye pedig felnőtt nő, majd megoldja a gyerekkel..

fordított helyzetben, tehát a férfi apósa: addig semmi baja, amíg nem bántják a lányát, anyós, hát tud hárpia lenni

jah és az anyukák nehezen engedik el a fiukat

2014. febr. 25. 15:46
 4/21 anonim ***** válasza:
12%
Sok igazság van az elsőben. A mai fiatal nők okosabbnak hiszik magukat az anyósuknál. Plusz, az anyós bármit mond, azt csak rosszindulatból mondja. A saját anyjukra nem szoktak panaszkodni. Pedig az is beleszólhat mindenbe.
2014. febr. 25. 15:49
 5/21 anonim ***** válasza:
68%
Azért mert a férfiak többsége amit eltűr az anyukájától az az anyótól is,míg a nők többsége negyed annyit nem visel el az anyóstól mint az anyukájától.
2014. febr. 25. 15:55
 6/21 A kérdező kommentje:

sok igazság van abban, amit írtok.

Off: nem azt írtam, hogy a nők szeretnek utálni, hanem "utálkozni". Vagyis, ha valakit utálnak, akkor azt szeretik másokkal kibeszélni, panaszkodni rá, stb..

2014. febr. 25. 15:57
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a 3. A férfiak eldohognak magukban, plusz akik itt vannak azok nem ezt a kategóriát látogatják. Ők elintézik az anyós gondokat azzal hogy a haverokkal kidumálják az anyóst és gyártják az anyós vicceket.

Védelmükre legyen mondva, ismerek jó pár "anyóst", vénségükre megkeseredett, megkattant öregasszonyt, nem kívánom őket senkinek társaságul.

8/21 anonim ***** válasza:
94%

Simán azért, mert sokan úgy gondolják, hogy különleges dolog fiút szülni. És sok nő többre értékeli a férfiak szeretetét - a plátóit is - , mint a nőkét. És a fiút, akit megszülsz, a kezdetektől zsarolhatod, manipulálhatod - ehhez nem is kell rossz szándék, és nem kell, hogy tudatos legyen. Amikor elveszíted a férfit, akit arra neveltél, hogy feltétel nélkül szeressen, hogy mindenben rád támaszkodjon, az egy törés. És persze, hogy a gaz csábítót - a nőt fogod utálni.

Anyósvicceket én sem értem. Arra tudok csak gondolni, hogy ha egy férfi viccelődik, hogy nem bírja az anyósát, az poénos, jófej, ha egy nő teszi ugyanezt, akkor hisztis, sárkány, irigy.

9/21 anonim ***** válasza:
4%
Mi lenne,a magukba nem veszik észre a szálkát,csak anyósba a gerendát.meg szerintem nem anyós akarja ki sajátítani a fiát,hanem a menyecske gondolja azt körülötte kell,hogy forogjon a világ.
2014. febr. 25. 16:09
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem minden eddigi válaszban, sőt a kérdező feltevéseiben is van igazság. Én is úgy gondolom, hogy a férfiak inkább megdumálják egymás közt, illetve sokkal konfliktuskerülőbbek általában, mint a nők. Persze kivételek mindig vannak.

Másrészről viszont azt mondom, hogy emberfüggő, de a nők valóban jobban szeretnek, panaszkodni, utálkozni, ezért több is a konfliktus anyós és menye között, mint anyós és veje között. persze ez sem törvényszerű.

Harmadrészt, sok függ attól, hogy milyen az adott emberek személyisége, habitusa, mert lehet egy anyós az egyik menyének álom, a másiknak meg rémálom, illetve ugyanez igaz a menyekre is. Tudnék hozni példát saját családból szinte mindenre, de nem untatlak benneteket ezzel... :D :D

2014. febr. 25. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!