Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeltétek már ezt az oldalon?
Itt minden nő állítja, h nem érdekli a külső, se a pénz, se a nagy farok, se az izmos test.
Sőt a fenti tulajdonságokkal rendelkezőket majdnem, h taszítónak, undorítónak találják.
Sőt a legtöbb állítja, h a mostani barátja csúnya/munkanélküli/szegény, de úgy szereti, h nem igaz.
Kedvencem a következő történet, ami minden farokméretes kérdésnél előjön:
Jaj, hát teljesen mindegy, mert az előző barátomnak nagy volt és nem volt jó vele a szex, de a mostaninak 10 centi és isteni a szex.
Mindig.
Kezdem már megsajnálni a jóképű férfiakat:D
Egyáltalán van itt olyan nő, akinek jóképű/izmos/nagyfarkú/gazdag a barátja?
Szia!
Én sem, és a környezetemben lévő lányok közül senki sem mondja, hogy ezek a dolgok nem fontosak. Szerintem mindenkinek számít, hogy a párja kívül-belül tetsszen. Ha engem kérdezel, én egy helyes, átlagos vagy izmos testalkatú fiút keresek megfelelő méretekkel... (de ezek ugye csak külsőségek). Ebben mi a rossz?
Egyébként ezen az oldalon az is baj, ha az Adoniszt, az is, ha nem őt keresed...
Ki mondta, h rossz?
Épp az, h jó, mert te egyenes vagy;)
Egyébként ez is igaz.
Imádom azt is mikor feldobja valaki, h kis mellek és akkor 20 válaszból 20 az, h annál jobb, minél kisebb meg milyen undorító, ha valakinek szép, nagy, kerek feszes mellei vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!