Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfigyeltétek már ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeltétek már ezt az oldalon?

Figyelt kérdés

Itt minden nő állítja, h nem érdekli a külső, se a pénz, se a nagy farok, se az izmos test.

Sőt a fenti tulajdonságokkal rendelkezőket majdnem, h taszítónak, undorítónak találják.

Sőt a legtöbb állítja, h a mostani barátja csúnya/munkanélküli/szegény, de úgy szereti, h nem igaz.

Kedvencem a következő történet, ami minden farokméretes kérdésnél előjön:

Jaj, hát teljesen mindegy, mert az előző barátomnak nagy volt és nem volt jó vele a szex, de a mostaninak 10 centi és isteni a szex.

Mindig.

Kezdem már megsajnálni a jóképű férfiakat:D

Egyáltalán van itt olyan nő, akinek jóképű/izmos/nagyfarkú/gazdag a barátja?

2013. dec. 19. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én azt megtanultam,hogy ez a virtuális világ.A valós világ meg más tészta.
2013. dec. 19. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
A páromnak nagy a farka. A szememben jóképű. Gazdagnak nem mondanám, nekem több a fizetésem jócskán, mint neki. Izmosnak se izmos.
2013. dec. 19. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Amit itt állítanak és a való élet az két külön dolog.
2013. dec. 19. 21:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Rettentő szánalmasnak tartom ezt a viselkedést, mi értelme van vajon?
2013. dec. 19. 21:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem, de azt igen, hogy minden általánosító kérdező intelligenciája a 0-hoz konvergál.
2013. dec. 19. 21:29
 6/13 piriiiiii ***** válasza:
Csupán kismértékben figyeltem meg.
2013. dec. 19. 21:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem, és a környezetemben lévő lányok közül senki sem mondja, hogy ezek a dolgok nem fontosak. Szerintem mindenkinek számít, hogy a párja kívül-belül tetsszen. Ha engem kérdezel, én egy helyes, átlagos vagy izmos testalkatú fiút keresek megfelelő méretekkel... (de ezek ugye csak külsőségek). Ebben mi a rossz?

Egyébként ezen az oldalon az is baj, ha az Adoniszt, az is, ha nem őt keresed...

2013. dec. 19. 21:31
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ok a felháborodásra,a férfiak is azt állítják,hogy nem minden a nagy cici/fenék,sosem kellene nekik egy kirívóan öltözködő bombanő...persze a való életben rengetegszer nem így van:)
2013. dec. 19. 21:33
 9/13 A kérdező kommentje:

Ki mondta, h rossz?

Épp az, h jó, mert te egyenes vagy;)

2013. dec. 19. 21:34
 10/13 A kérdező kommentje:

Egyébként ez is igaz.

Imádom azt is mikor feldobja valaki, h kis mellek és akkor 20 válaszból 20 az, h annál jobb, minél kisebb meg milyen undorító, ha valakinek szép, nagy, kerek feszes mellei vannak....

2013. dec. 19. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!