Összeköltözni anyósékkal + a szülőkkel?
Lenne egy hatalmas családi ház, 3 szintes, kis lépcsőházzal hogy mind3 emelet külön bejáratú legyen. Anyósomék és a szüleim összedugták a fejüket, és számolgattak, hogyha mindkettőnk szülei eladják a lakást + garázst, akkor csak 1-2 Millió hiányozna a ház árához.
Napok óta ez a téma, hogy összeköltözzünk e, vagy sem. Egyébként jól kijövök a párom szüleivel, és ő is az én szüleimmel. De azért összeköltözni elég bizarr...:S
Anyagi és kényelmi szempontból is jobb lenne...
Nekünk nincs lakásunk, és ha szeretnénk is venni, csak hitelből lehetne, és nem lenne elég 1-2 millió...
Mert ha nem zárjátok a lakást, akkor a szülök akkor jönnek be, amikor eszükbe jut
És a többi feltevés,gondolom azért van ott némi intelligencia ,kultúra tehát tudnak egymás mellett éni,betartva az elvárt magánéleti szabályokat. Mert azt oda-vissza kell betartani.
milyen jó lesz amikor majd 4en ugranak nektek a gyereknevelés témában!
Ezt megteszik 100Km távolságból is .
igen csak mire odaérnek 100kmről az kicsit több idő
meg nem az lesz, hogy megint hallottunk, hogy sírt a kis Petike, miért nem úgy csinálod hogy...? miért nem azt csinálod hogy...? miért nem ezt? azt? amazt???
biztos jó békés élet lenne:)
igaz, de ha egy házban lakunk, azért nehéz nem találkozni, és kizárni az életedből
és sose lehet tudni mit hoz az élet
# 23/26
csak annak szólnak bele a gyereknevelésébe aki ezt hagyja!
Vannak barátaim érdekes módon huszonévesen nevelik a gyereküket,és a szülei egy szót nem szólnak bele a nevelésbe,mert tudják hogy nem az övéké a gyerek!
Nagyon sok a puhány ember,aki puhány azt megesziK! :)
szerintem ha valaki abba belemegy, hogy minden család egy helyen lakjon, az hagyná ezt is.
azért más, hogy különkülön támadnak, vagy 4en egyszerre, aztán ha ők is egymásnak ugranak
de nekem mindegy, ő dolguk, én nem tenném
Mi jelenleg albérletben vagyunk.
Sok pro és kontra érvet hoztatok fel.
A válással meg a halállal mint lehetőséggel nem számoltunk, ez tény. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!