Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fehér ruhában az esküvőn?

Fehér ruhában az esküvőn?

Figyelt kérdés
Most ahogy nézegetem a pár hónappal ezelőtti képeket az esküvőnkről, szemet szúrt, hogy anyósom fehérben volt. Akkor nem zavart (észre sem vettem), most meg nem igazán érdekel, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek ez gáz, vagy valamilyen szinten tükrözi a véleményét az eseményről? Legszívesebben bojkottálta volna, de végül megjelent mint aki citromba harapott. Vajon ez is része volt a nemtetszés-nyilvánításnak?
2014. jan. 20. 17:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem tilos fehérbe öltözni egy esküvőn.
2014. jan. 20. 17:37
 2/26 anonim ***** válasza:
44%
Fehér uszályos ruha volt. Szerintem különben semmit sem jelent.
2014. jan. 20. 17:40
 3/26 anonim ***** válasza:
71%

Nem tilos, de nem is illik :)

Igen, ilyen előzmények után jó eséllyel nem ok nélkül volt az a ruha. De hát kit érdekel, nem igaz? :)

4/26 anonim ***** válasza:
75%
Utólag, már felesleges bármit is belemagyarázni. Fehér ruha volt, amit ő megfelelőnek talált és kész. Nem kell túlvariálni.
 5/26 anonim ***** válasza:
64%
Ha észre sem vetted akkor azért nem lehetett csak fehérbe, biztos volt valami más szín is rajta. Ez csak egy új hülyeség, abba megy mindenki esküvőre amibe akar.
2014. jan. 20. 17:43
 6/26 A kérdező kommentje:
Köszi agyors válaszokat. Nem magyarázom bele többet, igazából egy barátnőm hívta fel rá a figyelmemet mikor néztük a képeket. Csa annyi, hogy azt mondta nem nagyon szoktak ilyet, főleg örömanya nem, de persze nem érdekel annyira, csak elgondolkodtam vajon mi oka lehetett rá. Lehet simán csak ez tetszett neki.
2014. jan. 20. 17:48
 7/26 anonim ***** válasza:
62%
Nem illik fehérbe menni esküvőre. Ez alapszabály.
2014. jan. 20. 19:37
 8/26 anonim ***** válasza:
73%

Elvileg nem illik fehérben feketében és pirosban menni...

De pl nálunk a násznép fele feketébenn és pirosban vot... Fehérben csak azért nem, mert ősszel nem szerencsés:)

Engem nem érdeket...szerintem nem baj... Nem foglalkoztam volna vele én sem....

2014. jan. 20. 19:55
 9/26 anonim ***** válasza:
69%
Jó nem illik nem szüzen házasodni is, erről ennyit.
2014. jan. 20. 20:33
 10/26 anonim ***** válasza:
54%
Az azért nem ugyanaz. Ez sértés a menyasszonyra nézve. Az az ő különleges napja, ne legyen ott mellette még egy "ál-menyasszony". Vannak bizonyos alapvető udvariassági és illemszabályok, amiket nem árt ha az ember betart. Egy ismerősöm járt úgy, hogy meghívták egy esküvőre, az az ostoba lány, meg egy hosszú fehér ruhát húzott fel. Folyton összekeveték őt a menyasszonnyal. Képzelhetitek, mennyire volt boldog szegény nő azon a napon. Én a helyében kivágtam volna onnan....
2014. jan. 20. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!