Hagynátok, hogy anyóson beleszóljon a névválasztásba?
Beleszólni nem engednem a saját édesanyámat se. Esetleg kikérném a véleményüket, de meg azt sem biztos, főleg, ha így reagalnának többet nem avatnam be őket.
Pl nekünk még nem aktuális, anyósom mgis rákérdezett.. Ott oltak sógoromék is...mondtam h ezek tszenek, de igazából annyira nem eszeltünk róla, és nekem is minden évben ha hallok neveket, akkor változik..
Nah kikezdték mind a 4 nevet.
Erre annyit mondtam, hogy igazából minden nevet lehet csúfolni, de szerencse, hogy ezt majd kettőnknek kell eldöntenunk a férjemmel...
Akkor volt nagy nézés...úgyhogy őket nem fogom beavatni, ha anyukám hasonlóan reagálna akkor őt sem...ő viszont olyan típus, ogy elmondja a véleményét, es közli, hogy nekünk kell tetszenie nem neki, és mi döntünk...de csúfolódik, mint a sógornőm és a sógorom pl..
Most kicsit érzékenyebb vagy szerintem... Legyinnts csak rá, hallgasd meg, ne bosszankodj! úgyis ti döntötök, nem?
Szerintem találjatok ki valami totál gáz nevet, és mondjátok azt, hogy úgy fogják hívni.:) Sokkolják csak magukat.
Ti elég jó neveken gondolkodtok szerintem, ne hagyjátok, hogy ezeket lefikázzák. Fikázzák a fiktív nevet, ha ez esik jól nekik.
Nem. Két, egymást szerető és egymást választó felnőtt ember magándolgaiba senki semmilyen mértékben sem szólhat bele. Tanácsot adhat, elmondhatja a véleményét. Majd meghallgatjuk és eldöntjük, hogy megfogadjuk-e vagy sem.
Anyósod nem ezt teszi. Anyósod a ti általatok választott neveket addig f--ikázza, amíg el nem megy a névtől a kedvetek, aminek az az egyenes következménye, hogy lesz egy olyan név is, amit nem f--ikáz - na az az ő akarata. Tehát ő dönti el, hogy fogják hívni a gyereketeket. Ki is lesz tulajdonképpen az anyja és az apja ennek a kicsinek?
Ha te vagy a nő, akkor csakis a legbelső sugallatra hallgass. ŐRÁ, ott belül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!