Mi a baj az anyósokkal?
Általánossságban?
Semmi.
Az enyémmel?
Az, hogy nincs rendben, mármjpint tényleg nincs sajnos.
Állandó gyógyszert szed a depressziójára, emiatt állandóan "lebeg" hangulatingadozásai vannak, annyira gondoskodó,mhogy megfojtja az embert. Ezeket tudom kezelni, de kiderült,mhgy emellé rosszindulatú, és kétszínű.
Még ezt is tudnám kezelni, de elkezdtem belefáradni.
És igen, sajnos a saját fiai sem bírják. A férjem még egész jól kezeli, de a sógorom sajnos nem, csúnyán beszél vele, megríkatja stb..nem csak anyősnak, neki sem ártana egy pszichologus, mert ő sem kezeli normálisan az anyját...
Amúgy 5 évig jól kijöttünk, akkor derültek ki turpisságok anyukánál, hogy fúr a fiánál, hogy a sógorom párját nekem szídja(pedig tenyleg nem érdemli) neki meg jópofi megy...a fia esküvőjét majdnem sikerült tönkretennie, vagyis sikerült, mert a férjem nem tudta élvezni, egész este sík ideg volt, majdnem hazaaküldte az anyukáját..
Most meg úgy viselkedik az anyósom, mintha mi sem történt volna..
Nah mindegy..
Szerencsére 150 km van köztünk, a 2 havonta pár őra talalkozás ndben is van
Mi a baj velük??
Egyszerűűű :)
AZ HOGY ANYÓSOK!!!!!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!