Karácsonyra használt hálóinget kaptam egy családtagtól. Mindig ilyesmit kapok. Nem értékes ajándékra vágyom, inkább adna egy mézeskalácsot amit tudom jó szívvel ad, de ez a nemtörődömség nagyon bántó. Én vagyok túl érzékeny?
Inkább ne adott volna semmit
vagy sütött volna valami finomat
A férjem szerint ne foglalkozzak vele! De én kiakadtam!
Ment a zöld mancs mindenkinek!
Boldog karácsonyt:)
Én a helyedben mondtam volna neki, hogy egy ideig még fogja meg a kedves ajándékát, amíg kiugrok a konyhába. Visszatérve egy gyufás dobozzal, pedig tuti felgyújtottam a szeme láttára.
Igen , persze a szándék a fontos, de azért ez durva. Nem 20 ezer Ft-os ruhákat kell venni természetesen, de abból az árból egy 1-2 új zoknira is tellett volna, vagy igen szívből sütött volna vmit neked.
Az írod, hogy minden évben karácsonykor hasonló dolgokkal ajándékozz meg. Akkor én egy valamit nem értek. Minek ajándékoztok egymásnak? Láthatóan mindenkinek kínos. Neked is mert használt dolgokat kapsz ajándékba, nekik is mert pénzhiány van.
Tessék bejelenteni, hogy ez volt az utolsó olyan karácsony ahol ajándékozás volt. Jövőre nincs ajándékozás. Te nem vársz el senkitől semmit, de ti sem adtok semmit. Lehet csinálni ebédet, ha akarsz csinálhatsz ünnepi ebédet, de nincs ajándékozás.
Mi már évek óta így csináljuk. Nem ajándékozzuk egymást, senki nem ad, de nem is kap. Minden évben az éppen soros testvér fogadja karácsonyi ebédre a családot. Hogy ne minden évben 1 családot terheljen a karácsonyi menü elkészítése, így váltjuk egymást. Tavaly nálam volt a karácsonyi családi ebéd, idén a nővéremnél van. Jövőre a szülőknél lesz, és megy a körforgás..Lehet így is csinálni, és nincs panasz hogy ki mit kapott, milyen értékben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!