Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy anyósnak mi oka lehet...

Egy anyósnak mi oka lehet arra, hogy az idősebb lánya férjével, a fiatalabb lánya barátjával tegeződjenek, velem: a menyével pedig nem?

Figyelt kérdés

Puszta kíváncsiságból kérdezem.

Lehetséges hogy ez annak a jele, hogy nem kedvel? Vagy a két dolognak nincs köze egymáshoz?

2013. dec. 11. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem pont azért, mert te már régebb óta vagy ott. mert akkor még úgy gondolta hogy jóazúgy, aztán meg már megszokta. több év után szerintem mindenkinek furcsa lenne átszokni. ebből tanulva az "újaknál" meg már eleve tegeződéssel kezdte. persze az is lehet hogy szimplán utál, de ez is egy lehetőség :)
2013. dec. 11. 15:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, utolsóval értek egyet, simán lehet, hogy megszokott látvány lett a dolog... Te itt rugózol rajta nekik meg eszükbe se jut, hogy ez gond lenne. :-D
2013. dec. 11. 17:08
 13/14 anonim válasza:
Nálunk ugyanígy van, a párommal hét éve vagyok egyutt, egyutt is élunk anyos mégsem ajánlotta fel, hogy tegezzem, a párom occsenek aktuális barátnoje aki 5 évvel fiatalabb nálam, már az elso talakozás után tegezhette. ez van
2013. dec. 11. 17:24
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ők tegeznek? Ha igen tegezz vissza ,felnőtt ember vagy.Ha megrökönyödnek rajta akkor nyugodtan mond meg hogy elég a csendőr pertuból nem többek a lánya párjaik sem Tőled.Mindezt kedvesen mosolyogva ;)
2013. dec. 12. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!