Kedves anyukák anyós jelöltek! Mért szóltok bele a nagy korú (20évesek és feletti ) fiatok életébe?
Miért ? Mikor a fiatok boldog volt azzal a lánnyal? Nem éreztek te valami bánatot mikor fiatok boldogtalan attól hogy megtiltsátok neki kit vihet fel? És szerencsétlen lánynak ugrotok neki ? Mért nem tudnak az anyósok az anyós jelöltek annak örülni hogy a lány szereti imádja a fiát? Mért kell mindenbe bele szólni? MÉrt kell tönkre tenni a fiatalok életét?
Hagy döntse már el a 1 ifjú mit akar egymástól! Majd ki alakul a dolog ! ,Mért piszkálja minden anyós a fia első komoly kapcsolatát?
Miért vagy ilyen érthetetlen?
Miért?
Miért?
Miért?
Kérdező, aki a te korodra így ír, attól én is óvnám a családomat.
"És mivel vita volt a héten szakitot velem egyiknap illetve tegnap is!
És ma hivogatam nem vete fel! Fel hivtam az anyukát , hogy mégis mivan a fiúval és utasitot arra hogy felejcsem el a fiát ! és nem jol tette le a telefont, és halodtam engem kibeszélt!"
Na,látom újabb kérdést tettél fel, ezért bemásolom az ottani válaszom ide is:
Válaszadók, miért foglalkoztok a helyesírásával? Valószínűleg a fiú is hasonlóan ír.
Az a gáz kérdező, hogy a fiút az anyja így tudja befolyásolni.21 évesen már nem szabad így függni egy anyától. Gondolom nagyban szerepet játszik ebben, hogy nincs a volt barátodnak jövedelme, vagy ha van is, akkor is kevés egy különköltözéshez.
Amíg nem nő be a feje lágya a fiúnak, te semmit nem tudsz tenni.
Nem tudom miért ilyen az anyja, mert nem ismerem. Lehet valamiért nem csíp,lehet olyan a személyiséged, nem tudom.
De szimplán az is lehet, hogy ő ilyen nő, aki száz körömmel ragaszkodik a gyerekéhez, s mindenkit elűz mellőle.
köszönöm válaszod!
Tudod ő egy olyan anyuka aki mindig is ideg bajt kapot ha valaki akár barát haver fia közelében volt, és fiával is állandoan kiabált!:S
Sajnos anyuka viselkedése nem példa mutató.
ma 21:51
Még mindig nem érted, amit írok?
Mi van akkor a fiú helyesírása is ilyen?Akasszák fel magukat emiatt?
Akkor az itt lepontozók szellemi képességeit is elemezzük már ki,ok?
Hisz itt az a menő, hogy ha nem áll be valaki a csordába, akkor nyomjunk piros kezet.
Na ez is van olyan gáz viselkedés, mint a kérdező helyesírása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!