Volt Barátom 21 lesz! Anyukája mért dönti el hogy én igenis felejtsem el a fiát?
Megtiltota ne menjek fel fiához, ma nem értem el fiát (szakitotunk ma véglegesen illetve a fiú)
és mivel nem rétem el a fiút felhivtam édes anyát idegesen agódva nem tud valamit a fiáról?
Mert már mindent láttam!
Erre ő:
meg szeretnélek kérni felejsd el, és rám baszta a telefont! Mért az anya dönti el hogy felejtsem el? Mért tiltsa meg h nem mehetek fel?
SOHA DE SOHA SEMMI ROSSZAT NEM TETEM ELLENE !
Voltak viták volt barátom és köztem még anno.
De áltaános vita volt mindig is! És mindig a fiú dühöngöt anyira mindent szét vert . olyanon is ki akadt a fiú pl hogy én ha dolgoztam akkor miaz rá mosolygok a vendégre...
Én 20 leszek a srác 21 lesz!
Anyukának mért jó igy beleszólni? Pedig a fia régen utálta ezek miatt is egyben! És mindig én csititotam h nee mert anyukája! sose hangoltam ellene, pedig megérdemelte volna! Undorító egy nő!
Valaki tudd adni választ hogy az anyuka mért ekkora egy patkány?
És az a vicc halálos szerelmes vagyok a fiába mai napig , pedig nagyon durván bántot !
a szocializmus nem bírt a nővel??????
egyikünk nagy idióta, az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!