Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Volt Barátom 21 lesz! Anyukája...

Volt Barátom 21 lesz! Anyukája mért dönti el hogy én igenis felejtsem el a fiát?

Figyelt kérdés

Megtiltota ne menjek fel fiához, ma nem értem el fiát (szakitotunk ma véglegesen illetve a fiú)

és mivel nem rétem el a fiút felhivtam édes anyát idegesen agódva nem tud valamit a fiáról?

Mert már mindent láttam!

Erre ő:

meg szeretnélek kérni felejsd el, és rám baszta a telefont! Mért az anya dönti el hogy felejtsem el? Mért tiltsa meg h nem mehetek fel?

SOHA DE SOHA SEMMI ROSSZAT NEM TETEM ELLENE !

Voltak viták volt barátom és köztem még anno.

De áltaános vita volt mindig is! És mindig a fiú dühöngöt anyira mindent szét vert . olyanon is ki akadt a fiú pl hogy én ha dolgoztam akkor miaz rá mosolygok a vendégre...

Én 20 leszek a srác 21 lesz!

Anyukának mért jó igy beleszólni? Pedig a fia régen utálta ezek miatt is egyben! És mindig én csititotam h nee mert anyukája! sose hangoltam ellene, pedig megérdemelte volna! Undorító egy nő!

Valaki tudd adni választ hogy az anyuka mért ekkora egy patkány?

És az a vicc halálos szerelmes vagyok a fiába mai napig , pedig nagyon durván bántot !

2013. dec. 5. 16:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

a szocializmus nem bírt a nővel??????

egyikünk nagy idióta, az biztos

2013. dec. 6. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!