Volt Barátom 21 lesz! Anyukája mért dönti el hogy én igenis felejtsem el a fiát?
Megtiltota ne menjek fel fiához, ma nem értem el fiát (szakitotunk ma véglegesen illetve a fiú)
és mivel nem rétem el a fiút felhivtam édes anyát idegesen agódva nem tud valamit a fiáról?
Mert már mindent láttam!
Erre ő:
meg szeretnélek kérni felejsd el, és rám baszta a telefont! Mért az anya dönti el hogy felejtsem el? Mért tiltsa meg h nem mehetek fel?
SOHA DE SOHA SEMMI ROSSZAT NEM TETEM ELLENE !
Voltak viták volt barátom és köztem még anno.
De áltaános vita volt mindig is! És mindig a fiú dühöngöt anyira mindent szét vert . olyanon is ki akadt a fiú pl hogy én ha dolgoztam akkor miaz rá mosolygok a vendégre...
Én 20 leszek a srác 21 lesz!
Anyukának mért jó igy beleszólni? Pedig a fia régen utálta ezek miatt is egyben! És mindig én csititotam h nee mert anyukája! sose hangoltam ellene, pedig megérdemelte volna! Undorító egy nő!
Valaki tudd adni választ hogy az anyuka mért ekkora egy patkány?
És az a vicc halálos szerelmes vagyok a fiába mai napig , pedig nagyon durván bántot !
Helyes írás alapján mondjátok meg hogy juuj nem vagyok hozzá való?
Már bocsánat , de ha le írja vége, akkor ő miért hívott tegnap este végig? És én ma felmertem hívni ennek ellenére.
Sajnos hibás vagyok, hogy ezt nem írtam bele, hogy helytelenül írtam! De a szekálásnak is van 1 határa! Nem a helyes írás dönti el, hogy milyen maga az ember. Írhatok helyesen ha szívem szőrös , írhatok helytelenül is de lehet a szívem szép.. Sok ember ez felejti
De kik értelmes választ adtak , azoknak köszönöm .
Ez igen,ez is egy megközelítés..
De szerintem nem minden qurva egyetemet végzett,és írás tudó mégis tud szopni és megél belőle..tehát a farokfogáshoz nem kell diploma,sem 8 általános..különben ha ez így lenne egy qurva sem fogná meg a farkad neked sem...
Válaszadók, miért foglalkoztok a helyesírásával? Valószínűleg a fiú is hasonlóan ír.
Az a gáz kérdező, hogy a fiút az anyja így tudja befolyásolni.21 évesen már nem szabad így függni egy anyától. Gondolom nagyban szerepet játszik ebben, hogy nincs a volt barátodnak jövedelme, vagy ha van is, akkor is kevés egy különköltözéshez.
Amíg nem nő be a feje lágya a fiúnak, te semmit nem tudsz tenni.
Nem tudom miért ilyen az anyja, mert nem ismerem. Lehet valamiért nem csíp,lehet olyan a személyiséged, nem tudom.
De szimplán az is lehet, hogy ő ilyen nő, aki száz körömmel ragaszkodik a gyerekéhez, s mindenkit elűz mellőle.
Azért, mert ostoba, birtokló és önző. A fiúnak kell tudnia leválni anyukáról és nem őt, hanem a lányt (azaz téged) választani.
Az én remek anyósom - hála a jóistennek, már nem él - egyszer addig ment a gyűlölködésben, hogy "kitiltott" Ny. városából. Csak jóval később tudtam meg, hogy volt egy nő, akihez a férjem még kiskamaszként mászkált, pótmamát keresve, mert anyja egy elviselhetetlen dög volt, és ezt a nőt annak idején a szociban egyszer kitiltották a városból. Nonkonfrom volt és okos, művelt nő. A szoci nem bírt vele. Ezzel a nővel azonosított a gyűlölettel elvakult ostoba anyósom.
Na és? A férjem engem választott, mi ezer éve együtt vagyunk, anyósom pedig meghalt. És ha nincs ez a kérdés, talán eszembe se jut a léte. Az olyan emberek, mint anyóspajtim volt, legnagyobb büntetése a tökéletes feledés.
Gondolj mindig erre. :)
Szerintem az exed egy gyáva kis féreg. Ha valami nem tetszik neki, akkor agresszíven reagál, persze csak ha gyengébb a másik fél. De amikor férfiként eléd kéne állnia, és megmondani, hogy vége, akkor egyből anyuci szoknyája mögé bújik.
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, és ne is keresd többé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!