Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Volt Barátom 21 lesz! Anyukája...

Volt Barátom 21 lesz! Anyukája mért dönti el hogy én igenis felejtsem el a fiát?

Figyelt kérdés

Megtiltota ne menjek fel fiához, ma nem értem el fiát (szakitotunk ma véglegesen illetve a fiú)

és mivel nem rétem el a fiút felhivtam édes anyát idegesen agódva nem tud valamit a fiáról?

Mert már mindent láttam!

Erre ő:

meg szeretnélek kérni felejsd el, és rám baszta a telefont! Mért az anya dönti el hogy felejtsem el? Mért tiltsa meg h nem mehetek fel?

SOHA DE SOHA SEMMI ROSSZAT NEM TETEM ELLENE !

Voltak viták volt barátom és köztem még anno.

De áltaános vita volt mindig is! És mindig a fiú dühöngöt anyira mindent szét vert . olyanon is ki akadt a fiú pl hogy én ha dolgoztam akkor miaz rá mosolygok a vendégre...

Én 20 leszek a srác 21 lesz!

Anyukának mért jó igy beleszólni? Pedig a fia régen utálta ezek miatt is egyben! És mindig én csititotam h nee mert anyukája! sose hangoltam ellene, pedig megérdemelte volna! Undorító egy nő!

Valaki tudd adni választ hogy az anyuka mért ekkora egy patkány?

És az a vicc halálos szerelmes vagyok a fiába mai napig , pedig nagyon durván bántot !

2013. dec. 5. 16:25
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Helyes írás alapján mondjátok meg hogy juuj nem vagyok hozzá való?

Már bocsánat , de ha le írja vége, akkor ő miért hívott tegnap este végig? És én ma felmertem hívni ennek ellenére.

Sajnos hibás vagyok, hogy ezt nem írtam bele, hogy helytelenül írtam! De a szekálásnak is van 1 határa! Nem a helyes írás dönti el, hogy milyen maga az ember. Írhatok helyesen ha szívem szőrös , írhatok helytelenül is de lehet a szívem szép.. Sok ember ez felejti

De kik értelmes választ adtak , azoknak köszönöm .

2013. dec. 5. 17:59
 22/31 anonim ***** válasza:
29%
Én ha egy lány nem ír helyesen meg se dugom. Mit érek azzal a szíve szép? Nem a szívével fogja a farkamat miközben szop, hanem a kezével. S aki a tollat nem tudja rendesen kezelni az más se tud rendesen kezelni.
2013. dec. 5. 18:11
 23/31 anonim ***** válasza:
70%
Ha kézzel írnál még elfogadható lenne a törött kéz, ha pont az a kezed tört el, amelyikkel írsz. Bár akkor sem, mert elvileg a fejedben kell(ene) lennie a szabályoknak..De könyörgöm te billentyűket myomogatsz...
2013. dec. 5. 18:25
 24/31 anonim ***** válasza:
33%

Ez igen,ez is egy megközelítés..

De szerintem nem minden qurva egyetemet végzett,és írás tudó mégis tud szopni és megél belőle..tehát a farokfogáshoz nem kell diploma,sem 8 általános..különben ha ez így lenne egy qurva sem fogná meg a farkad neked sem...

2013. dec. 5. 18:29
 25/31 anonim ***** válasza:
75%
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, és ezt teljesen komolyan mondom. Egy nyugodt pillanatod nem lenne, miután elmúlt a rózsaszín köd. Ő nagyon féltékeny és idegbeteg, egyenes út ahhoz, hogy verjen majd téged. Plusz anyuci pici fia, hagyja, hogy az anyja beleszóljon az életébe 21 évesen. Ez a kettő már külön-külön elég szakító ok lenne, így együtt egyértelmű. Ja bónuszként buta is (megbukott az érettségin). Legyen már benned egy kis önbecsülés, szerinted te egy ilyen embert érdemelsz?
2013. dec. 5. 20:20
 26/31 anonim ***** válasza:
45%

Válaszadók, miért foglalkoztok a helyesírásával? Valószínűleg a fiú is hasonlóan ír.

Az a gáz kérdező, hogy a fiút az anyja így tudja befolyásolni.21 évesen már nem szabad így függni egy anyától. Gondolom nagyban szerepet játszik ebben, hogy nincs a volt barátodnak jövedelme, vagy ha van is, akkor is kevés egy különköltözéshez.

Amíg nem nő be a feje lágya a fiúnak, te semmit nem tudsz tenni.

Nem tudom miért ilyen az anyja, mert nem ismerem. Lehet valamiért nem csíp,lehet olyan a személyiséged, nem tudom.

De szimplán az is lehet, hogy ő ilyen nő, aki száz körömmel ragaszkodik a gyerekéhez, s mindenkit elűz mellőle.

2013. dec. 5. 21:36
 27/31 anonim ***** válasza:
54%

Azért, mert ostoba, birtokló és önző. A fiúnak kell tudnia leválni anyukáról és nem őt, hanem a lányt (azaz téged) választani.

Az én remek anyósom - hála a jóistennek, már nem él - egyszer addig ment a gyűlölködésben, hogy "kitiltott" Ny. városából. Csak jóval később tudtam meg, hogy volt egy nő, akihez a férjem még kiskamaszként mászkált, pótmamát keresve, mert anyja egy elviselhetetlen dög volt, és ezt a nőt annak idején a szociban egyszer kitiltották a városból. Nonkonfrom volt és okos, művelt nő. A szoci nem bírt vele. Ezzel a nővel azonosított a gyűlölettel elvakult ostoba anyósom.

Na és? A férjem engem választott, mi ezer éve együtt vagyunk, anyósom pedig meghalt. És ha nincs ez a kérdés, talán eszembe se jut a léte. Az olyan emberek, mint anyóspajtim volt, legnagyobb büntetése a tökéletes feledés.

Gondolj mindig erre. :)

2013. dec. 6. 08:32
 28/31 anonim ***** válasza:
54%
Mi az a szoci?
2013. dec. 6. 12:21
 29/31 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem az exed egy gyáva kis féreg. Ha valami nem tetszik neki, akkor agresszíven reagál, persze csak ha gyengébb a másik fél. De amikor férfiként eléd kéne állnia, és megmondani, hogy vége, akkor egyből anyuci szoknyája mögé bújik.

Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, és ne is keresd többé!

2013. dec. 6. 17:20
 30/31 anonim ***** válasza:
szocializmus talán?
2013. dec. 6. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!