Mit tudok tenni ha a párom anyukája nagyon rátelepszik a fiára?
Legalább két naponta találkozunk a párommal, általában 3-4 órát vagyunk együtt, szóval nem ilyen egész napokat, hogy reggeltől estig.
Az a problémám, hogy akármikor találkozunk, az anyukája legalább 1x felhívja valami indokkal, hogy ezt meg azt kéne csinálni, mikor jön haza?... Nem értem miért nem tudja tiszteletbe tartani, hogy a fiának magánélete van. Vagy csak én kapom fel ennyire a dolgokat? Eddigi kapcsolataimban valahogy nem volt ez, hogy a kedves anyuka állandóan hivogassa a kisfiát valami indokkal. Próbáltam ezt a párommal megbeszélni, de ő azt mondta, hogy ők egy család, és ha segíteni kell, akkor segíteni kell. Ezt el is fogadom, ezáltal igazából nem is nagyon tudok belekötni abba amit csinálnak, de akkor is kicsit túlzás úgy érzem, főleg mivel nem egyedüli gyermek, nem értem miért ő van ugráltatva egyfolytában. Most is alig ébredtünk fel, már csörgött a telefon, hogy mikor megy haza...
Összecsomagolni, ée nagyon gyorsan elhúzni a francba. Aztán keresni egy normális, érett felnőtt pasit. A soha fel nem nőtt kisfiúkat és a mama kedvenceit és a családi megmentőket hagyd meg másnak.
Csak azt lehet ugráltatni, aki hagyja magát. Miért nem kapcsolja ki a mobilját? Miért nem teszi helyre az anyját? Mert gyáva és nem áll ki érted, mert anyuka és a nagycsalád az első. Hát akkor csak legyen az az első.
Pakolj és hátra se nézz!
A pici fia tehetne valamit, - de nem fog.
Mondjuk lenémítaná a telefontját, ha már anyukát nem tudja megkérni, hogy randi idején csak akkor hívja, ha ég a ház.
Gondolom, a kisfiú már bőven 20 táján van, ezért aztán ilyen lesz 40 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!