Volt Barátom 21 lesz! Anyukája mért dönti el hogy én igenis felejtsem el a fiát?
Megtiltota ne menjek fel fiához, ma nem értem el fiát (szakitotunk ma véglegesen illetve a fiú)
és mivel nem rétem el a fiút felhivtam édes anyát idegesen agódva nem tud valamit a fiáról?
Mert már mindent láttam!
Erre ő:
meg szeretnélek kérni felejsd el, és rám baszta a telefont! Mért az anya dönti el hogy felejtsem el? Mért tiltsa meg h nem mehetek fel?
SOHA DE SOHA SEMMI ROSSZAT NEM TETEM ELLENE !
Voltak viták volt barátom és köztem még anno.
De áltaános vita volt mindig is! És mindig a fiú dühöngöt anyira mindent szét vert . olyanon is ki akadt a fiú pl hogy én ha dolgoztam akkor miaz rá mosolygok a vendégre...
Én 20 leszek a srác 21 lesz!
Anyukának mért jó igy beleszólni? Pedig a fia régen utálta ezek miatt is egyben! És mindig én csititotam h nee mert anyukája! sose hangoltam ellene, pedig megérdemelte volna! Undorító egy nő!
Valaki tudd adni választ hogy az anyuka mért ekkora egy patkány?
És az a vicc halálos szerelmes vagyok a fiába mai napig , pedig nagyon durván bántot !
Ha szakítunk valakivel akkor nem keressük!
Lehet hogy a fiú sem kíváncsi rád, vagy nagyon szenvedett mikor szakítottatok, és anyukája aggódott érte.
Lépj tovább a jövőbe...
azt a fűzfán fütyülő... törött kézzel kiesnek a fejedből a helyesírási szabályok?
Nagyon buta vagy, gondolom, kicsit értelmesebb lányt képzeltek el a fiú mellé.
Már bocsánat! A helyes írásom gáz???
Néhány embernek a felfogása a gáz!
Szerinted ez volt a kérdés ? Nem... Sok ember úgy szól le másikat , hogy nem is ismeri....Ezen már mosolygok
Igen biztos okosabb lányt..
Ha fiú Olyan okos lenne, nem bukott volna meg:) Ja és a lány nem tette volna úgy le a vizsgát hogy ő nem tanult rá. Ha már butaság...
Nem
De már volt mikor úgy megfogta 10napig látni lehetett a keze nyomát.
Ha valaki szakít veled, az NEM AKAR együtt lenni veled. Ilyenkor alap, hogy NEM KERESSÜK az illetőt. Nem veszi fel a telefont, mert nem akar beszélni veled. Ezt kellene felfognod, kár, hogy 20 évesen ez még mindig nem megy.
Nekem is volt egy ilyen nyomulós exem, mint te. Hasonló szitu volt, sok veszekedés után szakítottam vele, közöltem, hogy ennyi volt, nem szeretnék vele többet beszélni. Nem bírta felfogni, napokig hívogatott telefonon, e-maileket írt, de nem válaszoltam egyikre se. Aztán felhívta a tesómat is, ő pedig ugyanúgy elküldte őt a fenébe, mint téged az exed anyukája. Nem kértem meg erre, de ha megkérdezte volna, mit csináljon, akkor pont ezt mondtam volna neki, hogy legyen szíves küldje el a búsba. Az exem legalább azután rájött, hogy tényleg nem akarok vele beszélni és fölöslegesen próbálkozik.
Mellesleg: el van törve a kezed, ezért nem tudsz helyesen írni. Olyanokat írsz, hogy "felejcsem", nem tagolod a mondatokat és emellett teljesen értelmetlen, amit összehordasz. Ezen jót röhögtem, nagyon logikus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!