Ezek után a férjem az anyósom pártját fogta, igaza van?
Anyósomnak születésnapjára hosszú gondolkodás után vettem egy porcelán étkészletet, ami nem volt olcsó, és jó sokáig jártam utána egyébként is. Tegnap adtam neki oda egyedül, a férjem nem volt ott.
Ezek után elkezdtünk beszélgetni arról hogy lesznek az ünnepek. Mondtam anyósomnak, hogy nekem sütni időm nem lesz, mert nem engedtek el szabadságra, ezért cukrászdából megrendelem majd a süteményeket. Anyósom elkezdett velem kiabálni, hogy képzelem ezt, majd fogta az ajándék étkészletet, és elém vágta, ripityára tört, de úgy, hogy az egyik szilánk megsebesítette a szememet is, és a balesetiben kötöttem ki. Mondtam a férjemnek, hogy ezek után nem vagyok hajlandó anyósommal egy levegőt szívni Karácsonykor. De őszerinte nem ronthatom el ezzel az ünnepeket.
Hat azert ez egy igencsak elkepzelhetetlen tortenet.... Ha valoban igy tortent, akkor anyosodnak pszichiatriai kezelesre van szuksege.
nem hagytal ki valamit a sztoribol veletlenul?
Azt írtad, hogy a férjed szerint az anyósod nem akarta, hogy a szemedbe menjen a szilánk.
De mi van a többi érveddel, arre mit mond? Pl. hogy kiakadt, hogy te főzöl-e sütsz-e karácsonykor, illetve hogy leqrja eléd az asztalra a drága ajándékot, amit tőled kapott, úgy, hogy az el is törik. Ezekre mi az ellenérve?
hát én elküldeném az ilyen anyóst a fenébe, anyukám sok-sok évig szenvedett az anyósával így válás után mondogatja is mi a fenének kellett jó feleségnek lenni ha sokkal hamarabb megúszhatta volna az anyóst azzal hogy nem megy át.
Ráadásul drága porcelánt tört el a jó minőség naaagyon sokba kerül(porcelánfestő vagyok és az én szememben ez nagy vétek)de nem is a nézetével van a baj, hanem hogy milyen proli módon reagálta ezt le. Innentől kezdve már tudod milyen paraszt az anyós és hogy tőle csak az ilyen felszinességre számíthatsz. A helyedben azt mondanám neki szemet szemért és valami nagyon bunkó ajándékot küldenél neki karácsonyra:D
Remélhetőleg férjed nem az anyja agresszív természetét örökölte.... Simán lehiszem, hogy 'anyuka' konzervatívabb ilyen téren és nehezen érti meg, hogy sajnos te az ünnepek előtt is csak az ugyanaz a dolgozó nő vagy kevés szabadidővel, mint máskor, de így reagálni valóban nem normális.
Sem az ordítozás, sem a tányér dobálás.
Vagy valóban kezeltetni kell(ene), vagy tényleg esélyét nem látom normális anyós-meny kapcsolat folytatásának.
Férjed meg ne csak azzal jöjjön, hogy nem szándékosan pattintotta a szemedbe a szilánkot. Itt az alapokkal van a baj, az már csak hab a tortán, hogy meg is sebesültél.
Biztos nem mennék át karácsonykor, de az év többi napján sem. Nem a s..ge végéből húzott elő anyósod, hogy agresszióval alázzon téged, ha neki nem tetszik, amilyen vagy, amit csinálsz.
Hát ez elég meredek :O
Eddig milyen volt a kapcsolatod anyósoddal?
Meg némi részletet jó lenne tudni (nem megkérdőjelezni akarlak), mert elég fura helyzet az, hogy jóban vagy az anyósoddal, vagy legalábbis átlagos a kapcsolatotok (mert nem írtad az ellenkezőjét, valamint sok időt és pénzt szántál az ajándékára), átmész hozzá, odaadod a szülinapi ajándékát, örül neki. Elkezdtek beszélgetni a karácsonyról, mondod, hogy nem lesz időd sütit sütni, ezért cukrászdából rendelsz. Erre se szó, se beszéd, minden átmenet nélkül a már kicsomagolt ajándékát hozzávágja az asztalhoz? Mármint csak volt valami előzménye? A balesetre mit reagált?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!