Ezek után a férjem az anyósom pártját fogta, igaza van?
Anyósomnak születésnapjára hosszú gondolkodás után vettem egy porcelán étkészletet, ami nem volt olcsó, és jó sokáig jártam utána egyébként is. Tegnap adtam neki oda egyedül, a férjem nem volt ott.
Ezek után elkezdtünk beszélgetni arról hogy lesznek az ünnepek. Mondtam anyósomnak, hogy nekem sütni időm nem lesz, mert nem engedtek el szabadságra, ezért cukrászdából megrendelem majd a süteményeket. Anyósom elkezdett velem kiabálni, hogy képzelem ezt, majd fogta az ajándék étkészletet, és elém vágta, ripityára tört, de úgy, hogy az egyik szilánk megsebesítette a szememet is, és a balesetiben kötöttem ki. Mondtam a férjemnek, hogy ezek után nem vagyok hajlandó anyósommal egy levegőt szívni Karácsonykor. De őszerinte nem ronthatom el ezzel az ünnepeket.
10-es nem kamu sajnos....Nem tudtam bemenni dolgozni, a szemem végett, nem örömömben van most ennyi időm :(
Olyan helyen dolgozok, hogy nem igazán tolerálják az ilyen hirtelen itthon maradást, még akkor se, ha nyomós okkal van, szval még most idegeskedhetek ezen is :(
11# megelőzött.
Ha az anyós a régi asszonyok világát élte,akkor a fiát kéne elővenni,h.micsoda dolog,h.te dolgozol!
Az ajándékot meg nem csapkodjuk,főleg úgy,h.személyes sérülést okozzunk vele!Persze,véletlen volt,nyilván nem ő célozta azt a szilánkot a szemedbe.Na te meg véletlen nem kaptál szabit,véletlen nincs időd sütni,ő meg véletlen felajánlothatta volna,h.megsüti a sütiket régimódi asszony létére a menyének segítve.Nem tette,ezért te véletlen nem kívánod a szeretet ünnepét vele tölteni!!!
Az anyósod nem komplett, de sajnos ezen nem tudsz változtatni. Én bizonyára elkerülném öt ezek után - de nem az ünepekkor. Mert leginkább a férjeddel tolsz ki, aki meg semmiről nem tehet.
Én összeszorítanám a fogam, és elmennék hozzájuk karácsonykor egy-két órára. Ha hülye, az az ő baja - de attól még neked nem kell tovább szítani a feszültséget. Az év további napjaiban messze elkerülheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!