Túl érzékeny vagyok?
Párom édesanyja úgy gondolja, hogy én nem szeretem a páromat. Ezt már neki is mondta, és másnak is. Párom szerint nem kell foglalkozni azzal, hogy ki mit mond, de nekem akkor is rosszul esik.
Azért jutott erre a megállapításra, mert nem szoktunk sem csókolózni, sem látványosan ölelkezni előtte. Mi megbeszéltük a párommal, hogy nem kifelé kell mutogatni az érzéseinket, de akkor is rosszul esik, hogy ilyet hallok vissza.
Ó, ilyet már az én anyósjelöltem is mondott, páromtól hallottam vissza. :) Akkor megkérdeztem páromat, hogy esetleg invitáljuk be az anyukát a hálószobába, hogy elhiggye, hogy szeretem, vagy mi legyen? :D
Semmi köze hozzá, az ilyen csak akadékoskodik! Ha a gyerekének úgy jó, és ő érzi, hogy szereted, akkor anyuka ne szóljon bele, és ne ítélkezzen! Főleg úgy, hogy csak egy szeletét látja az életeteknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!