Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom megbocsájthatatlan...

Az anyósom megbocsájthatatlan dolgott hazudott a 4 éves kislányunknak! Nagyon kikészített. Jogom van eltíltani tőle a kicsit?

Figyelt kérdés

Sose kedvelt a párom anyukája.Mikor megszületett a lányunk fél éves koráig nem jött el hozzánk, pedig 20km-re lakik, mert nem volt kiváncsi Rá.Az elmúlt két évben a férjem kiharcolta, hogy néha vigyük el hozzá Picurkát, de mindig vita volt a vége, mert nem tudja a drága mama, hogy hol a határ.Sose hagytam kettesben Vele, de a férjem ma azt mondta leugranak hozzá, mert rég látták.Mikor haza jöttek Picurka egyből bement a nagyszobába, rám se nézett, még csak nem is köszönt! Egyből megkérdeztem, hogy mi történt, de a férjem nem tudta a kislány pedig megse szólalt. Tudtam, hogy a nagyszerű anyósom mondott/tett valamit, de egészen a fürdetésig nem tudtam meg, hogy mit.

Szóltam a lányunknak, hogy fürdés idő van..úgy csinált, mint aki nem hallja.Szóltam még egyszer.Erre ordítva(!) és sírva elkezdte mondani, hogy tudja, hogy nem én vagyok az igazi anyukája, mert a mamája elmondta neki.Olyanokat mondott, hogy én nem engedem ide az igazi anyukáját, pedig Ő egy igazán kedves anya és sok levelet írt már neki, de én elégedtem.Normális ez a nő?? Az agyam eldobom!Hogy lehet ilyesmit mondani egy kislánynak?? Annyira kiakadtam, hogy már sírtam az idegtől.Tudom,tudom, túl reagáltam, de az anyósomnak nem az első csúnya húzása! A férjem pedig nem volt velük végig, csak lerakta a kislányt és átment a szomszédhoz motort szerelni! Rá is nagyon dühös vagyok.

Természetesen felhívtam a mamit és kiosztottam, de csak nevetett és azt állította, hogy vicc volt csak a gyerekemtől még a humorérzeket is elvettem.Erre megmondtam, hogy majd akkor látja Picurkát, ha bírósság kötelezz rá! Azt mondta, hogy ennyiért nem tehetem meg, de miért ne tehetném?!

2013. nov. 24. 21:03
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
80%
Mit mondott a szakember?
2013. nov. 30. 14:47
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi' oszd meg velünk a folytatást!
2013. nov. 30. 16:24
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Már nem vagyunk annyira fontosak.

Legyünk optimisták, ez akár jót is jelenthet.

2015. jan. 9. 23:05
 44/45 anonim ***** válasza:
77%
Mi van veletek azóta, kérdező?
2018. nov. 9. 00:03
 45/45 oddbarbie1975 ***** válasza:
67%
Eltelt lassan 7 év. Mi történt veletek?
2020. aug. 1. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!