Nem tudok már mit tenni az apóssal?
Pontosabban csak a barátnőm nevelőapja. Nagy küzdelem volt, mire elkezdett bírni,aztán most megint gáz van.. Ahol lehet belém köt, mindenen megsértődik.. pl: már második hétvégén robotolok náluk, szobát újítanak és kb én csinálom az egészet.. A fater semmit se csinál, csak mindenbe beleszól.. Semmit nem lehet megbeszélni, ha igazam van, az észérveket meg se hallja.
Ma is kaptam megjegyzést: munka után édes a pihenés.. mikor a barátnőmmel egész nap kb 3 mondatot váltottam, mert nyomtam a falfestést, parkettázást... és kihagytam kb fél órát a melóból, erre a fater este: én már be is duzzogtam, és nem akarok többet segíteni? amikor alapból én ajánlottam fel, hogy segítek szívesen... és kb minden nap egész nap csak segítek már 2. hétvégén
próbáltam meghúzni magam, próbáltam beszélni vele, próbáltam haverkodni, próbáltam most ezzel a segítéssel bevágódni, vittem bort, de semmi se segít
21 éves vagyok, és nem azért utazok 2 órát oda plusz vissza, hogy a fater hülyeségeit hallgassam, egyáltalán nem tudok mit kezdeni vele...
Akkor mondd meg neki, hogy ha majd rendesen beszél veled, akkor tárgyalhattok a segítségről, egyébként a továbbiakat fejezze be saját maga.
Így is-úgy is utál, gyakorlatilag azt szólsz be amit akarsz :D
Ezt a barátnőd nem veszi észre? Mert az elég jo kapcsolat.... :/
Az ő apja , beszéljen ő vele.
megmondtam neki most, hogy nem úgy van, ahogy gondolja, elmondtam normálisan a véleményemet...
barátnőm is észreveszi, az anyja is, de otthon mindenkinek kuss van...
Micsoda szánalmas alak. Igyen munkás vagy neki, semmi más. A barátnődnek kéne szólni, hogy állítsa le magát, ez a bunkóság ne továbbja, hogy felújító brigádnak néz igyen és még bunkó is.
Megnézhetnék az én anyósomék, hogy mihez nyomom hozzá a körmömet náluk, ha ilyenek lennének. Nem vagyok én háziszolga. Te se vagy az. Ne menj és kész.
A barátnőd mennyi idős? Nem kell mindig náluk kotlani, töltsétek úgy az időt, hogy ide-oda mentek, vagy ő megy hozzátok, aztán költözzetek össze.
Egyébként is ennek kéne a normálisnak lenni, csak manapság divat, hogy mindenki betelepszik a másikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!