Utál az Anyósom, pedig nem is ismer, mit tudnék tenni?
Semmit. Gonosz a nőszemély és ennyi. Ne nagyon találkozgass vele, kerüld, mint a leprást és talán nyugtod lesz.
Megváltoztatni nem tudod, ő ilyen és kész.
Például ne írd az olyan szavakat, mint "én", "nővérem" nagybetűvel, és a "párom" szót a lehető legkevesebbet használd, és akkor is kisbetűs.
A helyesírási troll közleményét olvashatták, köszönöm megértésüket.
gondold magad a leendő anyós helyébe.
van két fia. az egyik "révbe ért" Mivel a fia választottja ugy alakult, hogy lusta nemtörődöm nőszemély, ráadásul veszekedéssel váltak el, igy joggal fordult meg a fejében, hogy elég volt ebből a családból egy is. Nemá, hogy a másik fiam is egy ilyennel jöjjön már össze!
Nem kell anyós jelöltre fujni!!! leendő férjednek sem lenne jó. csak az ő anyukája na!!! Későbbi konfliktusokat lehet igy elkerülni!!! Felesleges haragszomrádot játszani. A harag rossz tanácsadó. Ha meg Ő mindig haragszik valamiért, az legyen az ő baja.
Szerintem ne tégy semmit, dolgozz, éld a szorgalmas életedet,és mutasd meg az anyukának, hogy Tőled nem kell féltse a fiát, mert szeretni fogod, és jól megvagytok!!!
Többször kellene vele találkozni hogy be tudd bizonyítani hogy nem vagy olyan mint a nővéred.
itt a nővéred a hunyó nem az anyós. Bevallom én is így állnék a dologhoz. Találkozzatok többet aztán majd rájön hogy te nem vagy olyan. Ugye nem vagy olyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!