Ugráltat (na), parancsolgat (na) az anyós. Mintha cseléd lennék? Más is van így?
Figyelt kérdés
Külön élünk. egy 1 éves csoda fiúcskával
Anyósom úgy 2-3 naponta jön át..természetesen csak akkor ha a férjem hazaért a munkából
Ilyenkor szó szerint ül és parancsolgat : pl :
A főtt kaja a gázon,férjem jön hogy mi a kaja -erre anyósom : tálajak ki neki,szedjek neki kaját mert ő csak most jött haza,adjak innivalót.stb
Második : férjem zoknis polcában a téli és a nyári zoknik egymás mellett vannak.férjem szól,hogy melyik.a legvastagabb menjek már oda.Erre anyós: ki kellene készítened a gatyáját,zokniját.stb
Mondom neki : nehogy már netudja kivenni magának ?
Konkrétan mintha vissza akarna téríteni engem,hogy kiszolgálás..stb
2013 Van...
2013. okt. 23. 10:56
21/22 anonim válasza:
Nézzétek már vissza miket írtatok!Már az első válaszoló gúnyolódik a többi meg rátett egy lapáttal.Lehet hogy ő is tálal a férjének de ha mielőtt ezt megtenné már anyós utasítgatja a saját házában parancsolgat neki.....Egyszerűen szólj neki vissza ilyenkor hogy "tudom én a dolgomat" vagy "nálunk nem ez a szokás"mondattal annyiszor ahányszor megszólal.Ezzel meg sem bántod de helyre is rakod.
22/22 anonim válasza:
Ne csak ülj ott anyuka szedjen kaját, mosogason, fogja meg a gyereket....
tudod kölcsön kenyér visszajár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!