Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ugráltat (na), parancsolgat...

Ugráltat (na), parancsolgat (na) az anyós. Mintha cseléd lennék? Más is van így?

Figyelt kérdés

Külön élünk. egy 1 éves csoda fiúcskával

Anyósom úgy 2-3 naponta jön át..természetesen csak akkor ha a férjem hazaért a munkából

Ilyenkor szó szerint ül és parancsolgat : pl :

A főtt kaja a gázon,férjem jön hogy mi a kaja -erre anyósom : tálajak ki neki,szedjek neki kaját mert ő csak most jött haza,adjak innivalót.stb

Második : férjem zoknis polcában a téli és a nyári zoknik egymás mellett vannak.férjem szól,hogy melyik.a legvastagabb menjek már oda.Erre anyós: ki kellene készítened a gatyáját,zokniját.stb

Mondom neki : nehogy már netudja kivenni magának ?

Konkrétan mintha vissza akarna téríteni engem,hogy kiszolgálás..stb

2013 Van...

2013. okt. 23. 10:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedves 11es

Azt hiszed hogy te vagy a csúcs mi ??

Tudod nem akarok összeveszni anyóssal,de te gondolom ezt nem értheted,hisz gondolom nincs is

Ha meg lenne akkor azért megnézném hogy ugyan már te hogyan szólnál vissza a kedveskének...

ÚGyhogy rólad ennyit

ÉS képzeld.megértettem a mondatodat..de te még mindig nem az én kérdésem,amire elvileg a válaszokat vártam

ÚGyhogy volnál szives máshol vicsorogtatni a fogad,mert nemvagyok rád éd a gúnyolódásaidra kíváncsi

2013. okt. 23. 14:09
 12/22 anonim ***** válasza:
39%
Amilyen a stílusod, nem akarnálak a menyemnek :(
2013. okt. 23. 14:12
 13/22 anonim ***** válasza:
35%

Hát az engem nem érdekel, hogy te mire vagy kíváncsi.

Én arra vagyok kíváncsi, hogy miért nekünk szájalsz, és nem anyósnak? Mert a pofád akkora mint a bécsi kapu. De miért is?...

2013. okt. 23. 14:39
 14/22 A kérdező kommentje:

Te sem panaszkodhatsz a szád nagyságára...

Anyósommal próbálok kedves lenni,nem lekapni a fejét...ezért is írtam ki a kérdésem.hátha valaki,aki hasonló cipőben jár tud írni valami tanácsot

De még mindig irogatsz..pedig semmi normális hozzászólásod nincs a kérdésemhez.Akkor meg minek vagy itt ?

Szivesebben olvasok olyan kommenteket ahol nem ócsárolnak és neveznek hazugnak.

2013. okt. 23. 14:49
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Én nem mondtam, hogy hazug vagy. Azért vagyok itt, mert szeretném megérteni, hogy miért nem tudsz normális válaszokat adni a kérdéseinkre. Ahogy kérdeztünk valamit, egyből támadtál, gusztustalan stílusban.
2013. okt. 23. 15:01
 16/22 anonim ***** válasza:
42%

Nem értem miért kaptad fel a vizet!

Ha te csoda fiúnak akarod nevezni a fiadat, tedd azt. Ha ez másnak nem tetszik, azon kár dühöngened. Ezzel csak magadat árulod el.

Az anyósodnak pedig mondd meg a véleményed! Nem kell csípőre tett kézzel kiosztanod, de kedvesen és határozottan add a tudtára, hogy ez a 21. század. Az öregek szeretnek fontoskodni, majd mi is ilyenek leszünk. De egy talpraesett menynek én jobban örülnék, mint egy magában puffogó hárpiának.

2013. okt. 23. 15:07
 17/22 anonim ***** válasza:
33%
Én pl. kikészítem a páromnak a tiszta gatyát, szedek neki enni ... Anyukám is és nagymamám is ugyan így tették a férjükkel. Azt hiszem ilyen anyós leszek én is. :D
2013. okt. 23. 15:20
 18/22 Amado atya ***** válasza:
32%

Hányszor leírtam már hasonló kérdéseknél, hogy nagyon keményen vissza kell szólni. Ha egyszer nem érti meg, akkor kétszer, vagy háromszor.

Kedvelt szófordulatom a "Kuss, mama!", ez eddig mindegyik (ex)anyós(jelölt)nél bejött. A mostaninál nem, mert ő végre normális, nem osztogat egyikünknek sem életvezetési tanácsokat. :)

2013. okt. 23. 15:46
 19/22 harleynagyi ***** válasza:
8%
#17 Te nem fogsz rossz Anyos lenni :-))) Kerdezo mikor egy ilyen kerdest ide felteszel tanuld meg hogy lesz negative es pozitive valasz . es ahogy sokan irtak ne felejtsd el hogy egy napon Te is Anyos leszel a Csoda fiadnak .....Egyszeruen csak kozold anyosdal ez a Ti eletetek es nem kell iranyitas Te tudod mit es mikor teszel .....Hiszen mi Anyak neha nem is gondoljuk azt ami nekunk termeszetes az a masik szemelynek serto ....En elso szulott fiam (4 gyerek anyja vagyok ) jon lattogatoba minden olyan ettelt fozok amit tudom hogy gyerek koraban a kedvence volt es nem erdekel hogy a Menyem szereti vagy sem , szoval akor gonosz Anyos vagyok ??!!!! nem erzem magam rossznak csak egy anyanak hiaba nottek fel
2013. okt. 23. 15:49
 20/22 anonim ***** válasza:
67%
Igen más is van így. Nem vagy egyedül.
2013. okt. 23. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!