Ugráltat (na), parancsolgat (na) az anyós. Mintha cseléd lennék? Más is van így?
Külön élünk. egy 1 éves csoda fiúcskával
Anyósom úgy 2-3 naponta jön át..természetesen csak akkor ha a férjem hazaért a munkából
Ilyenkor szó szerint ül és parancsolgat : pl :
A főtt kaja a gázon,férjem jön hogy mi a kaja -erre anyósom : tálajak ki neki,szedjek neki kaját mert ő csak most jött haza,adjak innivalót.stb
Második : férjem zoknis polcában a téli és a nyári zoknik egymás mellett vannak.férjem szól,hogy melyik.a legvastagabb menjek már oda.Erre anyós: ki kellene készítened a gatyáját,zokniját.stb
Mondom neki : nehogy már netudja kivenni magának ?
Konkrétan mintha vissza akarna téríteni engem,hogy kiszolgálás..stb
2013 Van...
Kedves 11es
Azt hiszed hogy te vagy a csúcs mi ??
Tudod nem akarok összeveszni anyóssal,de te gondolom ezt nem értheted,hisz gondolom nincs is
Ha meg lenne akkor azért megnézném hogy ugyan már te hogyan szólnál vissza a kedveskének...
ÚGyhogy rólad ennyit
ÉS képzeld.megértettem a mondatodat..de te még mindig nem az én kérdésem,amire elvileg a válaszokat vártam
ÚGyhogy volnál szives máshol vicsorogtatni a fogad,mert nemvagyok rád éd a gúnyolódásaidra kíváncsi
Hát az engem nem érdekel, hogy te mire vagy kíváncsi.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy miért nekünk szájalsz, és nem anyósnak? Mert a pofád akkora mint a bécsi kapu. De miért is?...
Te sem panaszkodhatsz a szád nagyságára...
Anyósommal próbálok kedves lenni,nem lekapni a fejét...ezért is írtam ki a kérdésem.hátha valaki,aki hasonló cipőben jár tud írni valami tanácsot
De még mindig irogatsz..pedig semmi normális hozzászólásod nincs a kérdésemhez.Akkor meg minek vagy itt ?
Szivesebben olvasok olyan kommenteket ahol nem ócsárolnak és neveznek hazugnak.
Nem értem miért kaptad fel a vizet!
Ha te csoda fiúnak akarod nevezni a fiadat, tedd azt. Ha ez másnak nem tetszik, azon kár dühöngened. Ezzel csak magadat árulod el.
Az anyósodnak pedig mondd meg a véleményed! Nem kell csípőre tett kézzel kiosztanod, de kedvesen és határozottan add a tudtára, hogy ez a 21. század. Az öregek szeretnek fontoskodni, majd mi is ilyenek leszünk. De egy talpraesett menynek én jobban örülnék, mint egy magában puffogó hárpiának.
Hányszor leírtam már hasonló kérdéseknél, hogy nagyon keményen vissza kell szólni. Ha egyszer nem érti meg, akkor kétszer, vagy háromszor.
Kedvelt szófordulatom a "Kuss, mama!", ez eddig mindegyik (ex)anyós(jelölt)nél bejött. A mostaninál nem, mert ő végre normális, nem osztogat egyikünknek sem életvezetési tanácsokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!