Szerintetek is baj, hogy elfelejtettem anyósomnak mécsest venni?
És ismerted még az anyukáját? Mostanában halt meg, vagy már régen?
És a lényeg: neki is így adtad elő, ahogy fenn leírtad, hogy miért ekkora ügy?
Ha nem, akkor szépen, részletesen elmagyarázod neki, hogy tényleg ne haragudjon, de eddig beléd rögződött, hogy csak apukádhoz kell venned - persze csak ha már régen meghalt. Ha mostanában, akkor az elég gáz.
Ha ilyen rondán adtad elő neki is, akkor szintén.
Én is kiakadtam volna, és szégyellném magamat a helyedben. Nekem is meg kéne már vennem, de az én anyósom még sajnos él :)
De szerintem anyósod nem sértődik meg érte, az biztos.
Figyelj ez egy elvi kérdés. Nyilván még be tudod pótolni a vásárlást, meg a párod is meg tudja venni, de ez most neki úgy jöhetett le, hogy te nem figyeltél rá, vásárláskor csak magadra gondoltál, mikor tudod, hogy mi a helyzet. Biztos vagyok benne, hogy nagyon-nagyon rosszul esett neki és nem hisztiből piszkált emiatt.
A legjobb lenne, ha kicsit most visszavennél a hiúságodból és inkább gyengéd lennél hozzá, átölelnéd, bocsánatot kérnél amiért nem gondolkoztál. Tuti hogy egyből megbocsájt és majd együtt elmentek mécsest venni. Tisztelned kell és "észben kell tartanod" az ő érzéseit, az ő szeretteit is, máskülönben mélyen megbántod a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!