Nem tudom hova rakni ezt a problémámat anyósommal akit nagyon szeretek. Szerintetek?
Anyosom fiatal nö(férjemet nagyon korán szülte), fiatalos is. De a gyereknevelésben kemény volt, és az unokákkal sem kivétel, ami azt jelenti, hogy nincs csoki, egyenesen ülünk az asztalnál, mindig rndesnek kell lenni.
Havonta, kéthavonta tudunk találkozni mert 500km-re laknak, de örömmel jön és mi is nagyon szeretjük. Mindenben megegyezünk elég jól, már kettesben is voltam vele wellneselni, mert szinte barátnök vagyunk.
Èn elfogadom, hogy havi 1x a gyerekeknek egyenesen kell ülniük, és habár arról már meggyöztem, hogy a gyereket tilos ütni, még a kezére is, és megmutattam neki milyen más eszközökkel lehet elérni a nevelést, és tetszik neki.
DE múlthéten volt megint itt. Elmentem egyik nap 12-töl 3 óráig vásárolni, amíg a gyerekek aludtak, meg is volt beszélve mikorra érjek haza, akkor otthon is voltam.
Azzal fogadott, hogy a 14 hós lányom a rácsoságyból(ami le van teljesen engedve) kimászott és kiesett, de semmi baja nincsen. Ezen túl is léptem, nincs baja, megesik az ilyen. De mikor férjemnek mondta, ö elkezdett ezen agyalni. Hálózsákban alszik a gyerek, hogyan esett ki? eddig még soha meg sem próbálta, az álláig ér a rács, akkor hogyan? Ezekre anyósom nem tudott válaszolni, azt mondta nem volt rajta hálózsák. Pedig 100%-ig ráadtam alváshoz, mindig ráadom, levenni nem tudja, mert 4 kemény patent van és a zipzar is egy kis zsebecskében van amit nem tud kihúzni a hóna alol, és soha nem is próbálta meg levenni.
Elgondolkodtam ezeken, és arra jöttem rá, hogy anyósom HAZUDIK. Valamit nem mondott el, és nagyon idegesít miért hazudik.
Vagy hagyta a gyereket ébredés után az ágyba, nem ment be mikor sírt, és a gyerek akár félórát is egyedül volt és addigra sikerült levetköznie(gondolom leráncigálhatta a ruhát dühében), és átmásznia.
Vagy már felébredt a gyerek, levetköztette, de sírt és vissza rakta sírni, hogy majd ott lenyugszik és egyedül hagyta az ágyában.
Bármelyik történt volna, és elmondta volna, már nem enném magamat rajta, ez van, ö is tanult belöle, a gyerek jól van...
DE nem mondta el, finoman utaltam rá, hogy de a gyerek nem tudja levenni a hálózsákot stb...
Férjem nem hajlandó erröl beszélni, szó szerint azt mondta nem érdekli.
Nos én ezt hülyeségnek tartom merthogy:
-Az öcsém mászkálós korában(még éppen hogy csak tudott mozogni) valahogy feljutott a szekrényem legfelső polcára(ott voltak az értékes játékok) a mai napig nem tudjuk hogy csinálta-szóval egy gyerek bármire képes
-én is annak a híve vagyok ha sír(és csak hiszti sírás) hagyni kell hadd sírjon majd lenyugszik
-Végül a gomba a levesben,ugyan már lehet anyós imádja a gombát,de mindig anélkül csinálta a férje miatt de most megunta és adott magának egy kis bónusz gombát,aztán remélte nem tűnik fel:D
-ja és hogy aludt a gyerek 10 percet a kocsiban,basszus az úton keltegesse ne aludj már,aztán lehet csak ez a kis részlet nem jutott eszébe mert lássuk be nem olyan fontos dolog
Komolyan te csak hibát próbálsz találni azon ami nincs
Hihetetlen. Kiesett a gyerek az ágyból. Naponta több 10 ezer gyerek esik ki a kiságyból és nem lesz semmi baja. Én is estem ki, ráadásul fejre. Majdnem minden válaszoló kiesett, nagyvalószínűséggel te is, kérdező. Lehet, h anyósod tudja, mi történt, lehet, h az ő hibájából történt de nem büszke rá, nem akarja elmondani. Megértem.
A másik két példa a gomba, meg a 10 perc alvás,mint bizonyíték a hazug jellemvonásokra... ne is haragudj, de elképesztő. Elképesztően beteg lelkű vagy és hipokrita.
Akik szerint komplett nyomozást kellene indítanod anyósod hazugságai nyomán, hát azok sem normálisak.
Fiam alig másfél évesen jött ki hálózsákostól a rácsos ágyból, ami NEM volt leengedve!
Mikor megláttam, hogy botladozik a zsákban, azt hittem szétesett az ágy, olyan hihetetlen volt az egész.
Amúgy kár rajta agyalnod. Vagy igaz, és olyasmi történt ami még soha, vagy nem, és megijedt a nagyi,és ijedtében valamit elhallgatott. Nem öröm, de van sok rosszabb is ennél. Lépj túl rajta!
Szerintem túlmisztifikálod a történetet.
Anyósod szereti a kicsit.
Pont.
JÓ KIS SPORTOS GYEREK!
Az enyémek is ilyenek voltak, a legizgágább 12 éves korában országos negyedik lett futásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!