Az anyosom egy hulye majom! Mit csináljak vele?
Minek engedtétek be?
A fia mit mondott neki?
Legközelebb tartsd csukva az ajtót, ha lehet, akkor kapcsold ki a csengőt is. Húzd ki a teledont is. Ja és mindent beszélj meg a férjeddel!)
Majd elmegy haza, ha megunta.
Mi vagy te, a lábtörlője, a kisinasa, a cselédlánya vagy a rabszolgája? Mi a fra_ncnak akarsz te megfelelni egy ilyen embernek? Minek magyarázkodsz? teljesen fölösleges, mert semmi köze sincs ahhoz, ahogyan éltek.
Az ilyen emberrel nem lehet mást csinálni: be sem engedni; menjen haza és ott parancsnokoskodjon.
Mondjuk én is azon gondolkodtam hogy vajon mekkora házban élsz?
Én minden nap dolgozom 9 órát, este 5 órától-9 óráig oktatáson veszek részt, és fél 10 mire haza érek sokszor.. Mégis fél- 1 óra alatt szép rendet tudok tenni úgy hogy nagy gyerek is van és van egy macska is.. Csak a rendet kell fenntartani így nem fog szaladnia lakás, és nem tart sokáig a rendrakás..
De ettől függetlenül nem volt joga anyósodnak piszkálódnia..Mindenki úgy él a saját otthonában ahogy neki jó..
Ja, hogyazt a választ, akm szerint igaza lehetett a mamanak, azt törölteted kell???
Tudod majom aki mondja, nekem ez a meglátásom. Aki meg képtelen ég harom szobás panelban rendet tartani, az magában keresse a hibát, ne abban, aki erre rámutat......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!