Hogyan szerezzem vissza a magánéletemet, hogy ne bántsam meg az anyósom?
ebből a helyzetből ki kell hátrálni!
beszélgess az anyósoddal, segíts neki, de amint szóba hozza az apóst, válts témát!
Mond meg neki, hogy értse, meg, apósod őt hagyta el és nem a fiát.
Második körben elmondhatod neki, hogy dolgoztok az unokán, de ehhez nyugalomra volna szükség, hogy sikerüljön. (nagymamáknál az unoka téma adu ász!)
Az unokával már érveltem, azt is mondtam neki, hogy ne a fiát hibáztassa az apja hibáiért. Sajnos a végeredmény, ez a távolságtartás lett. Amúgy is törékeny volt a béke a családjukban, ezért szeretném ha valahogyan rendeződnének a dolgok. Ez a helyzet a mi magánéletünk szempontjából megoldás lenne, csak így ő marad magára a bajával, ami attól tartok nagyobb bajhoz vezetne hosszútávon. Próbálnék beszélni vele úgy ahogyan régen, de sajnos teljesen bezárkózott magába és mindent személyes támadásnak fog fel. Most néztem, hogy nem írtam le, hogy kb két hete nekem kezte el szapulni a fiát, és besokaltam. A lényege a mondandójának röviden az volt, hogy tudja már hogy nem számíthat ránk, és mekkorát csalódott bennünk. Én ekkor elmondtam neki, hogy ne azokat bántsa akik mellette állnak, és hogy emlékezzen vissza megbeszéltük, hogy mindannyian az unokára fogunk koncentrálni, és hogy a viselkedése nem segíti elő ezt a dolgot.
Az fáj a legjobban, hogy azt érzem egyáltalán nincs tekintettel ránk, pedig most ezzel tudna a legtöbbet segíteni. Ez a semmilyen viszony meg borzalmas ami most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!