Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Após, ha iszik beleszól...

Após, ha iszik beleszól mindenbe. Beleszólhat abba, hogy miért megyek állandóan haza a szüleimhez sokat? Kizárt! Hogy intézzem el egyszer s mindenkorra?

Figyelt kérdés

Szóval egy éve ide építkeztünk sajnos az ő falujukba,de nem is ez a lényeg.Az én családom 15 km-re lakik a szomszéd városban és hát kétnaponta mindíg hazamegyek. Az após nem egyenes ember,ha iszik,akkor van bátorsága kötekedni,velem 1szer kötekedett,úgy 5 éve,akkor elkaptam,most megint...este 21:30 kor telefonálgat...normális ez? Anyós meg ki tudja hol van,nem szól rá!

Szóval igen,van hogy 7vége kivételével mindennap megyek haza,bár sokszor 2naponta,párom dolgozik estig többnyire!Őt nem zavarja,sokszor ős is elmegy,ha itthon vagyunk.Amúgy is azóta járok sűrűbben haza,mióta itt lakunk,anyumnak előtte volt egy életmentő műtéte... Mit üljek otthon egy idegen faluba,ahol még az udvarunk sincs kész,fű sincs,csak por dögivel!(most füvesítettünk épp)?!1éves kislányom van,egy héten egyszer én viszem anyósékhoz,máskor meg ők jönnek...Szóval 3* látják egy héten minimum! De hogy szólhat bele ilyenbe anyós-após???!!!

2013. szept. 17. 07:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet azért nem szól rá az anyós, mert belefáradt már. Anyám is így lett vele és az utóbbi évek alatt rászokott ő is az ivásra. Szóval ahelyett, hogy próbált volna megoldani egy problémát (apámat), ahelyett csinált egy másikat, ő is iszik... Pedig azt sem mondhatja, hogy nem bírta tovább és feladta, mert én mindig mellette álltam és mondtam, hogy segítek én intézem a dolgokat, csak együtt csináljuk, mert sok mindenhez ő kellett volna, ő a felesége, nekem nem volt jogom intézkedni (ez is egy vicc!). Akkor sajnos az sem megoldás már, hogy szabályozza az apóst, mert anyámnak is hiába magyarázok, hogy ne engedje apámnak, hogy sokat igyon hiszen látja, hogy nem bír mértéket tartani, lesz#rja. Pedig semmi probléma nem lenne, egész nyugodt életük lehetne, ha nem innának. Szóval sajnos vannak olyan esetek, amikor már nem érdemes logikát keresni a történetben, mert nincs.
2013. szept. 17. 09:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi,szóval tényleg felesleges,ahogy a párom is mondja,sohaem fog megváltozni...A gyereket nem tiltom tőle,azt azért nem akarom,mert nem sűrűn iszik,van még egy unokája a lányáé...az imádj a papát,de a pap is eltutujgatja a gyereket egész nap.Az enyém is elvan vele,nálunk egyedül még nem volt,nem is lesz,mert anyóstól fél...sír nála nagyon.
2013. szept. 17. 10:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Részeggel nincs mit beszélgetni.Nem veszed fel és kėsz.Én nem rágnám magam,nem a fotelből cseszeget a házamban.
2013. szept. 17. 12:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele szerintem. Annyiszor látogatod meg a szüleidet, ahányszor csak akarod, főleg ha nem apósék adják az utazási költségre a pénzt. Tuti azért csinálja após, mert bosszantani akar, szóval ha nem foglalkozol vele, nem szólsz vissza, csak max annyit, hogy "én dolgom", és nem állsz le vele vitázni, akkor előbb-utóbb észreveszi hogy felesleges veled szórakoznia, le se szarod (már bocsánat).
2013. szept. 17. 14:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. szept. 18. 08:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Képzeljétek tegnap este após megint ivott és jött magyarázni jó fél órán keresztül,hogy én miért járok haza a szüleimhez annyit,ez így nem vezet jóra,majd a későbbiekben azt veszi észre a párom,hogy már haza sem jövök/jövünk a kislányommal :( És efféle hülyeségeket.

Párom is és anyós is lent volt nálunk,mondtuk neki/főleg én és a párom,hogy ez nem rá tartozik,meg nem is így van/meg mi ezt tudjuk,hogy nekünk mi a jó...stb

Tényleg nem lehet valahogy leállítani?

Kedvem sincs vinni a kislányomat hozzájuk...

Hogy lehet az ilyet fel nem venni,így élni még hosszú éveket?!

Próbálok nem foglalkozni vele,mintha nem érdekelne,de belül zavar,hogy ilyesmit hord össze,meg egyáltalán beleszólna a dolgunkba...

2013. szept. 30. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!