Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom elkényeztetett fia...

Anyósom elkényeztetett fia (i)? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Férjemmel anyósoméknál élünk majd 4éve, mióta összeházasodtunk. Van egy 1,5 éves kisfiunk. Sajnos velük kell élnünk, mert férjem nem akar elköltözni, pedig ha nem is így élnénk, de meglennénk. nekem nagyon rossz. A férjem öccse, 26 éves, ő is itt él anyósoméknál még. De nem tudom mihez kezdjek, mert férjem is, de az öccse aztán kegyetlen lusta. Mindenre. 1 hónapja kb. megkértem nyírja le a füvet pl. de félig nyírta le, mert azt mondta, hogy ő lusta, nincs kedve hozzá. Azután még 2 napig kérleltem, de még szinte haragudott azért, hogy be kelljen fejeznie, így a 3. nap meguntam, valahogy a gyerekkel befejeztem. Minden szennyesét én viszek le, poharait, tányérjait..

A hűtőből elővett tejet, kaját nekem kell elpakolnom utána, mert ő MINDENT elfelejt, ő semmit sem lát.Ha nem lennék itthon, minden megromolna, amit elővessz. Mi vagyok én? A cselédje? Mert a kedves anyukája így nevelte, és sajnos elvárja, hogy nyaljam ki a seggét ilyen leírt formában. mert ha nem pakolom el, akkor Nem láttad? kérdés, és duzzogás, hogy lusta vagyok. nagyon elegem van. Ja, és az anyjáék a 26 éves férfit nem küldik dolgozni, mert az 5 éves egyetemet 8. éve csinálja. Ja, meg olyan felfogással élnek itt, hogy mert Férfi, semmit sem csinálhat, ki kell nyalni a seggüket. Férjem egy fokkal jobb, meg ő a férjem, neki jobban elnézem. Sógor iszonyú beképzelt, ha szólok neki, meg van sértődve.

2013. szept. 14. 16:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%
Ha már évek óta játszod mindenki cselédjét, akkor most már nagyon nehéz a sarkadra állni. Még az elején kellett volna tisztázni ezeket a férjeddel, meg a családjával. Az egyetlen megoldás az, ha elköltöztök onnan. Megmondod szépen a férjednek, hogy külön családi életet szertnél élni, ha gyereket volt képes csinálni, akkor igenis menjen el dolgozni, mellette levelezőn be lehet fejezni az egyetemet is. Ha erre sem hajlandó a férjed, akkor mi lesz veletek később? Cseléd és családfenntartó is te leszel, vagy maradtok az anyósnál örökre, úgy hogy te mindenki csicskása vagy? Szép remények. Meg kell mondani a férjednek, hogy költözzetek külön, ha nem akar, akkor szedet a sátorfádat, viszed a gyereket is, aztán keressen magának másik idiótát, akit ki lehet használni.
2013. szept. 14. 17:54
 12/27 anonim ***** válasza:
9%
Egy kisgyereknek az anyjára van szüksége, és te még buzdítod hogy vigye bölcsődébe? Én annyira sajnálom az ilyen pici gyerekeket, akiket bölcsibe raknak (még akkor is ha kénytelenek)
2013. szept. 14. 17:56
 13/27 anonim ***** válasza:
63%
Naaaa,azért a bölcsi nem egy pokol! Mi Németországban éltünk,hugim is bölcsis volt és mindig irigyeltem,mert neki vannak abból a korból maradandó emlékei. A másik meg hogy imádta,amikor már tudott beszélni,mindig le akart menni.
2013. szept. 14. 18:01
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
Ja, most látom a férjed öccse nem dolgozik, remélem a férjed igen. El kell költözni, mert ez igy nem egy normális családi élet, amit ti éltek. Főleg, hogy nem anyagiak miatt laktok az anyósnál, hanem mert a férjed még mindig az anyja szoknyáján ül. Mennyi idősek vagytok?
2013. szept. 14. 18:04
 15/27 anonim ***** válasza:
45%
De ez a gyerek másfél éves.
2013. szept. 14. 18:09
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
8-as Te miért hitted, hogy majd megváltozk a lusta férjed,amikor gyereket szültél? Vagyis ugyan azt a hibát követted el,amit kritizálsz másoknál! Én megmondom az okét: a nők többsége ösztönösen gyereket szeretne,vagyis kell egy apa.Bár tudják milyen az a férfi,de a gyerek a lényeg,később jönnek a problémák,mert a pali nem változik!
2013. szept. 14. 22:55
 17/27 A kérdező kommentje:

17:27-es, örülj neki, hogy nem vagy ilyen helyzetben. Nem vagyok beképzelt, csak engem nem így neveltek, + szeritem elvárható lenne, hogy dolgozzon, vagy, ha nem, akkor legalább annyi, hogy besegítsen a ház körül, vagy elpakoljon maga után, mert véleményem szerint nem az én fiam, nem én neveltem így, de nekem kell utána cselédkednem. Ez mást is felhúzna. Naponta 7 emberre főzök, + mosás...stb. + nagy udvar, több 100 tő virággal, nagy füves területtel, amit rendben kell tartani. + Fősulira járok. Szóval nem meresztem a seggemet, meg a gyerek születés előtt, érettségi óta dolgoztam. De, amennyi időt lehet, elszeretnék tölteni a fiammal, de ha nagyon muszáj lesz, bölcsibe adom. Anyósom szemében mindig van valami, amibe beleszólhat, mert nem vagyok olyan precíz, tökéletes, mint ő. Vajon huszonévesen milyen volt ő?

Éppen ezért szeretnék mihamarabb elköltözni, csak a férjem hajthatatlan, nem szeretne lemondani semmiről:(

2013. szept. 15. 08:14
 18/27 anonim ***** válasza:
15%

De kérdező, fogd már fel, hogy lesz*rja mindenki milyen volt az anyósod huszonévesen! Különben lehet, hogy ő pl. nem szült mások nyakára egy gyereket veled ellentétben, és ezért piszkál (amit meg is értek). Ha pedig otthon vagy, ne derogáljon már rendben tartani a házat!

Az sem a kérdés része, hogy a sógorod miért nem dolgozik - otthon van, az anyja megengedi neki, ez van. Nem szép és nem jó, DE neked ebbe nincs beleszólásod, neked más házában kuss a neved!

Majd ha saját hajlékba költöztök a férjeddel, amiért TI fizettek, ott majd megszabhatod te, hogy mi hogy menjen, most egyelőre kussolj amíg pióca életet élsz!

2013. szept. 15. 11:05
 19/27 A kérdező kommentje:
Rendben tartani, oké. De! Miért kötelességem 26 éves férfi után szennyest pakolni, kaját...stb. Szerintem elég idős ahhoz, hogy ezeket megtegye. Amúgy meg nem a nyakára szültem, hanem kettőnknek szültem gyereket. Másrészről meg ők szeretnék, ha minél tovább itt maradnánk. Miért a nyakára? Nem ő neveli, nem ő éjszakázik...stb.
2013. szept. 15. 12:16
 20/27 anonim ***** válasza:
45%

Amíg ott éltek, ez nem fog változni.

Ott, anyósod házában ez a légkör, ez a rend.

Nem tudod felborítani, ők eddig is így éltek, ezután sem fognak változtatni.

Anyósod főleg nem lesz veled szolidáris, hiszen ebben élte le az eddigi életét is.

Sajnos a kisfiad is ezt a példát látja.

Komoly konfliktusforrás lesz a fiad és közted is, mire kiskamasz lesz.

2013. szept. 15. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!