Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem akarok beszélni anyósomékk...

Nem akarok beszélni anyósomékkal semmiféle formában, szerintetek ebből baj lesz?

Figyelt kérdés
kezdetekben jónak indult a viszony, de később megtudtam, hogy páromnak azt szuggerálja, hogy nem vagyok jó választás /eddig párom szerint senki nem volt neki megfelelő/, így legalább 1 éve nem is voltam feléjük, párom látogatja őket. Ha esetleg babaprojekt lesz, vagy esküvő akkor ezzel mit csináljak? Úgy érzem nem kell olyan emberekkel beszélnem, akik nem kedvelnek, ők nem az én szüleim, tehát úgymond nem "kötelesség" némi viszony fent tartása. Zavar ez az állapot, de semmi kedvem olyanok társaságában lenni, akik tudom, hogy ki nem állhatnak, még egy rövid időre sem. Párom nyugodtan mehet én nem tiltom, de egy életen át hogyan lehet ezt bírni?
2013. szept. 9. 16:40
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
utolsó ez nagyon szép így leírva, és talán kezdésnek nem is lenne rossz, meg szép is az ötlet, jó lenne, ha sikerülne megvalósítani. Ám mi már fél éve lakunk egy másik otthonban, közösen, amit együtt újítottunk fel, és még sohasem jött meglátogatni, miközben a szüleim hetenként eljönnek egy fél órára, kérés nélkül. Ez engem nagyon bántott, hogy arra sem kíváncsi, milyen az új otthonunk, szóval nem hiszem, hogy sikerülne beinvitálni. Szerintem még mindig azt hiszi, hogy párommal szét fogunk menni "minek nézzem meg, úgyse maradnak együtt" hozzáállást érzékelek.
2013. szept. 12. 12:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Már írtam, hogy nálunk is hasonló helyzet van. Sajnos én azt vettem észre, annyira nem fontos a párom a családjának, hogy tegyenek érte. Ha megy a párom, akkor elbeszélgetnek vele. Ha én megyek, akkor már a párommal sem beszélgetnek. Ők meg abszolút nem keresik a páromat. Elköltözött saját életet kezdett le van a gond Róla.

Én nagyon sokat beszéltem a párommal, hogy Ő mit szeretne, hisz az Ő családja. Eleinte én erőltettem, hogy de menjen hisz a családja. De rá kellett jöjjek, hogy neki ez egy folytonos csalódás. Az hogy ennyire nem kíváncsiak rá. Mi megbeszéltük, hogy inkább Ő sem keresi Őket. (Családja sem keresi) Nem a legjobb megoldás, de a sok csalódásnál jobb.

Párod mit mond, szerinte hogy kéne lenni? Mit kéne csináljál? Ő hogy áll a családjához és a családja hozzá?

(13-as voltam)

2013. szept. 12. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!