Nem akarok beszélni anyósomékkal semmiféle formában, szerintetek ebből baj lesz?
Már írtam, hogy nálunk is hasonló helyzet van. Sajnos én azt vettem észre, annyira nem fontos a párom a családjának, hogy tegyenek érte. Ha megy a párom, akkor elbeszélgetnek vele. Ha én megyek, akkor már a párommal sem beszélgetnek. Ők meg abszolút nem keresik a páromat. Elköltözött saját életet kezdett le van a gond Róla.
Én nagyon sokat beszéltem a párommal, hogy Ő mit szeretne, hisz az Ő családja. Eleinte én erőltettem, hogy de menjen hisz a családja. De rá kellett jöjjek, hogy neki ez egy folytonos csalódás. Az hogy ennyire nem kíváncsiak rá. Mi megbeszéltük, hogy inkább Ő sem keresi Őket. (Családja sem keresi) Nem a legjobb megoldás, de a sok csalódásnál jobb.
Párod mit mond, szerinte hogy kéne lenni? Mit kéne csináljál? Ő hogy áll a családjához és a családja hozzá?
(13-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!