Nem működik a 2 generációs együttélés?
Hiába van kettébontva a 2 emelet, állandóan van valami súrlódás, ha nem azért szólnak be, h miért kell ilyen későn mosnom, akkor azért, h miért kap fagyit a gyerek, vagy hogy miért nem rendezetten hagyom a cipőimet az emeleten, vagy feljön anyám, hogy érzi a földszintről, hogy nem siketült jól a főztöm, majd ő megoldja...
És meg van sértődve, hogy el fogunk költözni.
A haveroméknál az a baj, hogy 4 éve együtt van a nőjével, és nem bírja "kitenni" mert az anyukája "mit szólna".
A másik haveromék meg egy lakásban élnek a felesége szüleivel, és most éppen gyorsan el kell költözniük, nehogy "idő előtt kiderüljön" hogy a lány megint terhes.
Ezek meg egy ilyen történetet hallottam már...
nem kell általánosítani, én pl remekül kijöttem exanyosommal, a mai napig visszajárok hozzá, és mindig sír merthogy én idegen létemre többet segitek neki (pl háztartásban) mint a saját gyerekei.
de én szüleim is olyanok, hogy nem szólnak bele a dolgokba (igaz anyámat meg kellet rá tanítanom 15 éves koromban hogyha én fözök, és olyat amit én már csináltam ő meg nem akkor ne szoljon bele a adolgokba)
Én együtt lakom az anyósommal, az elején tisztáztuk a szabályokat (már ő is az anyósával lakott annak idején, szóval nyilván pontosan tudta,mi problémás, mi nem), és hála az égnek, jól kijövünk.
És általában jól lepontoznak kevésbé szerencsések, ha ezt le merem írni.
Nem működik a 2 generációs együttélés?
Mi is a házasság szó értelme? Megházasodik, azaz HÁZAS lesz. Lesz neki saját háza. Az öregjeink nagyon jól tudták, hogy az együttélés nem szül jó vért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!