Ti mit szóltok ehhez a mondathoz? (anyósjelöltem mondta Nekem)
" A menyemet jobban szeretem mert a fiam felesége,és az unokám anyja"
Na már most a párom testvéréről van szó és annak a feleségéről.Nekem viszont nagyon a lelkembe gázolt mert nagyon jól tudja h nem lehet gyerekem,teljesen összetörtem lelkileg.
Hát ez az anyósjelölted szájából elég csúnya, meggondolatlan megjegyzés volt, ismerve a körülményeket!
Valószínûleg engem is megviselt volna lelkileg!
Már nem azért, de értelmes ember ilyet nem hangoztat, hogy kit szeret jobban. Te kérdezted? Gondolom nem. Akkor meg illetlenség.
Én is sok mindenkis jobban szeretek a másiknál, mégsem dörgölöm bele a képükbe, főleg nem indokkal.
Ezzel egyaltalan nem kell foglalkozni.
A szeretet nem verseny, h kit szeretunk jobban, vagy ugy egyaltalan.
Ha nem jon magatol, nem tudod kieroszakolni.
Ha ebbe belemelyedsz, nagyon sok energiad elmegy erre.
Te csak koncentralj a parodra, h o mindennel jobban szeressen!
Két dolgot gondolok az anyósodról:
1. lelketlen
2. alacsony az intelligenciája
Az én anyósom is elég sötét, meg tudlak érteni. Nálunk meg az a helyzet, hogy egyik gyerekét s és egyik menyét se szereti, csak saját magát.
Ami a te anyósodat illeti, csalódhat még a másik menyében. Nincs rá garancia, hogy mindig így fogja látni a dolgokat.
Az a legjobb, ha tartod a távolságot, ne szóljon bele semmibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!