Szerintetek én vagyok a szemét?
Figyelt kérdés
A párom roma származású amivel nincs bajom csak a szüleivel. Ők Romániában élnek és eddig csak képről láttam őket, elég elhanyagolt külsejű emberek. Nem is szeretném megismerni őket, de nem tudom hogy mondjam el a páromnak lehet szemétnek fog tartani. A párom két öccsét ismerem nagyon rendes emberek. Mit tegyek?2013. aug. 3. 21:15
11/15 anonim válasza:
Én is oda szeretnék költözni!!!!
12/15 anonim válasza:
Ha ők, idézlek: bokszosok, akkor a párod is az!
13/15 anonim válasza:
Egyébként mennyi idős vagy?
Ja, és nem, nem vagy szemét. Bennem borzasztó előítélet van, de megértem, hogy nem akarsz menni.
14/15 anonim válasza:
Én úgy látom hiba volt maga a kapcsolat is.
15/15 anonim válasza:
T.Kérdező,akkor hogy is va ez? Te eddig csak jó cigányokot ismertél,írod.Akkor miért félsz tőlük,főleg hogy már rokon is vagy az anyósnak,apósnak.Azért, mert rosszul öltözöttek nem jelent semmit.Romániában még az átlag ember is eléggé "rongyosnak"tűnik,magyar szemnek.Természetesen nektek kell tiszteletetek tenni náluk, és ne várd ,hogy ők jöjjönek a nincs miből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!