Hogy szólit benneteket anyósotok neveteken vagy valami mást mond?
Nagyon rossz leszek és pontozatok le ,de egyszerüen hiába mondom neki 4 éve ,hogy a kereszt nevemen hívjon :Bármilyen becézését elfogadom a kereszt nevemnek . Nem ő kis lányomnak ,és aranyomnak hív : Utálom érte .
1: nekem van anyám -apám
2 :felénk a cigányok szokták egymást aranyomzni.
A férjem azt mondja ,hogy azért mert kedves akar lenni és ő olyan tyúkanyó típus . Szerintem meg élvezi : Egybként elvagyunk egymás mellett : Közömbös vagyok neki mint a betonfal : 6 év alatt egyszer nem kérdezte meg ,hogy velem mi van !!!Így nem hiszem ,hogy tyúkanyó típus lenne..
Én "kislányom" voltam, a sógornőim meg Jutka és Ibi. Fiai voltak anyósomnak. Pedig nekem is van anyám és apám, és ők is kislányomnak hívnak.
Szimpatikus a kérdező hozzáállása - betonfal, közömbös, nekem van anyám..., utálom, cigányok aranyomoznak, élvezi. Ilyen menyem lenne!!! Hű, de kiélvezném :D
A keresztnevem becézett formájában hív anyósom. Engem nem zavarna ha úgy szólítana ahogy a kérdezőt. Az viszont tényleg ellenszenves , ha megkérted, és mégsem a neveden szólít. 3 éve ismerjük egymást egyébként, másfél éve vagyok a menye.
Én egyébként magázom, mert nem engedte meg hogy tegezzem, és keresztnév becézett formája+néni a megszólítása, már ha sokszor megszólítanám. De ha ott vagyunk akkor a fiával beszél sokat, velem nem annyira. Én amolyan dísznek vagyok ott:D
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!