Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti ilyen bevétellel és kiadáso...

Ti ilyen bevétellel és kiadásokkal mennyi pénzt adnátok haza a szüleiteknek? Szerintem a párom kicsit elszállt.

Figyelt kérdés
A párom az utóbbi néhány hónapban munkanélküli volt, most végre kapott munkát, de rosszabb a fizetése mint az előző. A havi bevétel 320000Ft. A párom hitele 90000Ft, közös hitel 15000Ft, rezsi(számlák, biztosítás, bérletek, ovis pénz, stb) 140000Ft, tehát marad kb. 75000Ft egy hónapra minden másra. A párom ebből 40000Ft-ot akar adni a szüleinek, anyósomék is ezt érzik reális összegnek, csak én tartom soknak a megmaradó pénzünkhöz képest. Én azt mondtam, hogy maximum 20000Ft-ot tudunk nélkülözni.
2013. júl. 19. 18:07
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
És mi lenne akkor, ha a te szüleidet is kellene támogatni havi 40 ezerrel??? Meg mi az a 90 ezres saját hitel??? Azért a párod kicsit el van varázsolva!!!
2013. júl. 22. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!