Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom hozzánk akarja költözt...

A párom hozzánk akarja költöztetni az apját. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van az udvarunkon egy kis ház amolyan nyárikonyha szerűség, oda akarja költöztetni az öreget. De én ezt nem tartom jó ötletnek mivel apósom eléggé iszik. Hogy beszéljem le a páromat? Mindennel próbálkoztam de nem halgat rám.
2013. júl. 18. 11:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
18-asnak: látod, mi nem értettünk itt egyet a tömeggel, le is pontoztak.. pedig szerintem akkor is van beleszólása, aki meg azt írja hogy nincs, nem lennék a párja helyébe, mert nem lennék a csicskája az biztos, hogy semmibe nem beleszólni, csak abba milyen mosóporral mosok rá.
2013. júl. 25. 22:19
 22/27 anonim ***** válasza:

Mégis ne haragudj, de mibe szól bele? A pasija apjának nincs hova mennie. A pasijának meg a háza mellett van egy nyári konyha, ahova tudna menni a gyakorlatilag hajléktalan apja. Ebbe mit szól bele? Nincsenek alternatívák, az apjának nincs hova menni és a gyereknek van egy alkalmas helye, ami ráadásul nem is bent lenne velük a házban. És akkor itt veri magát, hogy nehogymá' odaköltözzön? Szálljon már magába.

Amúgy meg ne haragudj, de én meg olyannal nem járnék, aki képes lenne elnézni, hogy a tulajdon anyjának, apjának, akik felnevelték, akiknek mindent köszönhet, nincs hova mennie, mert akkor én se számíthatnék semmire tőle, ha a tulajdon szüleit leszarja.

2013. júl. 25. 22:26
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom olvastad-e, de az öreg igencsak iszik, és tudod, nekem fontosabbak a gyerekeim, mint a férjem apja, ez van. Ha valaki, én foglalkozom a szüleimmel, világ életemben megtettem értük mindent, és eztán is megfogok. A csaj meg nem hiszem hogy problémázna, ha az öreg nem inna, nem úgy néz ki mint egy hisztis kis akármi, aki a csávó pénzére, házára megy, és ennyi. De mivel iszik, én biztos nem engedném, hogy a gyerekekkel egy udvarba legyen. Különben meg a csajnak is van része a házban, mert a srác nem tudom mit kezdene ágy, asztal stb. nélkül, nem lehet túl pénzes, ha arra már nem tellett. Azért élnek együtt, hogy együtt beszéljék meg a dolgokat, nem azért, hogy akkor élete végégig hallgassa a nő a manustól- csak mert övé a ház, vagy mert ő dolgozik- hogy az az övé, azt csinál amit akar. Az ilyentől hányni tudok, amikor valaki felrója a másiknak, hogy Ő mit tett, mi az övé, meg hogy ki keresi a pénzt, stb.. akkor ne legyenek együtt.
2013. júl. 26. 06:54
 24/27 anonim válasza:

Különben meg a csajnak is van része a házban, mert a srác nem tudom mit kezdene ágy, asztal stb. nélkül, nem lehet túl pénzes, ha arra már nem tellett.

I D I Ó T A

2013. júl. 26. 07:05
 25/27 anonim ***** válasza:
Látom a kultúra csak úgy süt rólad, ha ennyit tudtál írni, hogy idióta.. ha te olyan okos vagy, és rendes, hogy a párod véleménye neked nulla, akkor isten mentsen bárkit is, hogy veled legyen.. de inkább nem megyek most már bele, irkálj csak:)
2013. júl. 26. 11:05
 26/27 anonim ***** válasza:

A házban attól hogy lenne már része, hogy van benne bútora? Attól semmi köze a házhoz.

Milyen gyerekeket írogatsz te? Együtt él egy pasi meg egy csaj és te már gyerekeket féltesz? Még csak nem is házasok, jegyes, semmi, csak összeköltöztek a pasi házába aztán a csaj már rendezkedik, hogy ide az apja nem jöhet az udvarba se stb.

2013. júl. 26. 14:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Valaki irkált feljebb gyerekeket, arra föl, egyébként hagyjuk már, már uncsi, te is elmondtad a magadét, én is, kész, ezen nincs mit ragozni:) Nem akarom a te véleményedet megváltoztatni, én attól függetlenül hogy nem értek veled egyet, tiszteletben tartom, hogy te máshogy gondolod. Egyébként mi most hiába irkálunk, úgy is a kérdező fogja kitalálni mit akar csinálni:)
2013. júl. 27. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!