A párom hozzánk akarja költöztetni az apját. Mit tegyek?
Mégis ne haragudj, de mibe szól bele? A pasija apjának nincs hova mennie. A pasijának meg a háza mellett van egy nyári konyha, ahova tudna menni a gyakorlatilag hajléktalan apja. Ebbe mit szól bele? Nincsenek alternatívák, az apjának nincs hova menni és a gyereknek van egy alkalmas helye, ami ráadásul nem is bent lenne velük a házban. És akkor itt veri magát, hogy nehogymá' odaköltözzön? Szálljon már magába.
Amúgy meg ne haragudj, de én meg olyannal nem járnék, aki képes lenne elnézni, hogy a tulajdon anyjának, apjának, akik felnevelték, akiknek mindent köszönhet, nincs hova mennie, mert akkor én se számíthatnék semmire tőle, ha a tulajdon szüleit leszarja.
Különben meg a csajnak is van része a házban, mert a srác nem tudom mit kezdene ágy, asztal stb. nélkül, nem lehet túl pénzes, ha arra már nem tellett.
I D I Ó T A
A házban attól hogy lenne már része, hogy van benne bútora? Attól semmi köze a házhoz.
Milyen gyerekeket írogatsz te? Együtt él egy pasi meg egy csaj és te már gyerekeket féltesz? Még csak nem is házasok, jegyes, semmi, csak összeköltöztek a pasi házába aztán a csaj már rendezkedik, hogy ide az apja nem jöhet az udvarba se stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!