Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párom hozzánk akarja költözt...

A párom hozzánk akarja költöztetni az apját. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van az udvarunkon egy kis ház amolyan nyárikonyha szerűség, oda akarja költöztetni az öreget. De én ezt nem tartom jó ötletnek mivel apósom eléggé iszik. Hogy beszéljem le a páromat? Mindennel próbálkoztam de nem halgat rám.
2013. júl. 18. 11:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meg van beleszólása a lánynak.
2013. júl. 18. 14:06
 12/27 anonim ***** válasza:
45%
Beleszólása lehet, dönteni nincs joga. Ha a barátja szeretné odaköltöztetni az édesapját, akkor el kell fogadnia. Igaza van az egyik hozzászólónak, szülőből 1-1 van, barátnőből tengernyi lehet....
2013. júl. 18. 14:08
 13/27 anonim ***** válasza:
49%

csak akkor engedném meg ha nem iszik többet

apám és az apósom is alkoholista volt szal kizárt h ilyen emberrel egy helyen éljek

2013. júl. 18. 14:11
 14/27 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg van beleszólása a lánynak."

Szerintem meg nincs.

2013. júl. 18. 14:12
 15/27 anonim ***** válasza:
Én mondjuk eleve nem értem meg, hogy merül ilyen fel, hogy "engedje" "ne engedje". Mintha a pasi házában egy barátnőcske döntene a szülő sorsáról.
2013. júl. 18. 14:13
 16/27 anonim ***** válasza:
43%
De a pasinak is lehetne annyi esze, hogy nem enged egy piást a házába.
2013. júl. 18. 14:17
 17/27 anonim ***** válasza:

"De a pasinak is lehetne annyi esze, hogy nem enged egy piást a házába."

Lehet nehéz elképzelni, de az apja. Sőt, nem is a házába engedi, csak mellé. Sőt nem mindenki, aki betütükézik zavaró. Pl. nagyapám anno csak viccelődött egy kicsit majd lefeküdt aludni. Tudod addig, ameddig nem tör az életemre, és nem keseríti meg, addig nekem nyitva van az ajtóm a szüleim előtt, főleg, ha nem tud hova menni és nem érdekel az aktuális "párom" kapálózása.

Persze majd most gyorsan beírja a kérdező, hogy jaj de durva, meg verekszik és kiabál és alkoholista és tönkre tette mindenki életét és lop-csal-hazudik-nem-dolgozik-dohányzik-pedig-fiatal-és-életerős-és-tudna-dolgozni-és-a-háza-is-a-lapostévé-hitel-miatt-úszott-el stb. mint ezt minden kérdésben megteszik a kérdezők, ahol nem értenek velük együtt. Akkor hirtelen eszükbe jut, hogy akit szidni kell az maga a pokol fajzat, csak értsen már egyet velük mindenki.

2013. júl. 18. 14:23
 18/27 anonim ***** válasza:
48%
persze,lehet itt beszélni arról,hogy a pasi apja,meg nőből sok van..stb,de én akkor is azt mondom,nem egészséges dolog,ha együtt lakik anyós vagy após a párral. Sok konfliktus van belőle,és a pasi is patthelyzetbe fog kerülni sokszor,hogy most kinek a pártján álljon.Én teljesen egyet értek a kérdezővel... Velem ha ilyet közölne a pasim,a közös életünknek annyi is lenne.A pasim apja is iszik,és még úgyis nehezen viselem,hogy ott se lakok.Nyilván ez neked is kellemetlen helyzet,teljesen megértelek.Mert ha a párod olyan makacs,akkor lehet,te előbb repülsz,mint hogy döntés szülessen.Úgyse lesz más választásod sajnos,csak hogy odaköltözik. El kell viselned a párod miatt,mert ilyen az élet...
2013. júl. 18. 17:10
 19/27 anonim ***** válasza:
66%
Igenis hogy van beleszólása a "barátnőcskének " is, mert a pasi nem azért van vele együtt, mert egy kiskutya, és irányítja. Együtt vannak, együtt kell dönteniük, ha meg a pasi azt mondja, hogy hát az én házam, én döntöm el, úgy hagynám ott mint egy rongyot. Nyilván az övé, és jogilag ő dönti el, de ha egyszer vele van együtt, akkor együtt kell hogy megbeszéljék, vagy akkor csak dugni járjanak össze?? Szerintem meg mondd meg neki, hogy figyelj, én nem örülnék, és ajánl fel egy alternatív megoldást, mit tudom én, kibérelni valamit, vagy ilyesmi. De persze mindez függ attól is, hogy mióta vagytok együtt, stb.
2013. júl. 18. 18:47
 20/27 anonim válasza:
56%
csóró pica vagy, nincs lakásod, ne pofázz bele más lakásába, hogy mit tesz a tulaj. én kibacnálak onnan
2013. júl. 25. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!