A párom hozzánk akarja költöztetni az apját. Mit tegyek?
csak akkor engedném meg ha nem iszik többet
apám és az apósom is alkoholista volt szal kizárt h ilyen emberrel egy helyen éljek
"Szerintem meg van beleszólása a lánynak."
Szerintem meg nincs.
"De a pasinak is lehetne annyi esze, hogy nem enged egy piást a házába."
Lehet nehéz elképzelni, de az apja. Sőt, nem is a házába engedi, csak mellé. Sőt nem mindenki, aki betütükézik zavaró. Pl. nagyapám anno csak viccelődött egy kicsit majd lefeküdt aludni. Tudod addig, ameddig nem tör az életemre, és nem keseríti meg, addig nekem nyitva van az ajtóm a szüleim előtt, főleg, ha nem tud hova menni és nem érdekel az aktuális "párom" kapálózása.
Persze majd most gyorsan beírja a kérdező, hogy jaj de durva, meg verekszik és kiabál és alkoholista és tönkre tette mindenki életét és lop-csal-hazudik-nem-dolgozik-dohányzik-pedig-fiatal-és-életerős-és-tudna-dolgozni-és-a-háza-is-a-lapostévé-hitel-miatt-úszott-el stb. mint ezt minden kérdésben megteszik a kérdezők, ahol nem értenek velük együtt. Akkor hirtelen eszükbe jut, hogy akit szidni kell az maga a pokol fajzat, csak értsen már egyet velük mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!