Ti befogadnátok ilyen helyzetben az anyósotoknak? Én vagyok csak nagyon gonosz?
Anyósom sose segített nekünk. Óvónő, 6 órában dolgozik, ennek ellenére fél órára nem lehetett rábízni az unokáit, mert mindig fáradt volt. Egy ideig ez nem zavart, de amikor otthon voltam az 1 és 3 éves gyerekekkel a férjemet elütötte egy autó, nekem vissza kellett menni dolgozni. Ellátni a 2 gyereket, később a félig lebénult férjemet munka és háztartás mellett... nagyon nehéz volt érzelmileg és anyagilag is. Mivel anyósom nem segített, nekem sokszor kellett túlórázni és a férjemet vinni kezelésre, így fizetni kellett bébiszittert.
A férjem közel 3 éve dolgozik újra, helyrejött egészségileg, anyagilag is rendeződtek a dolgok.
Most anyósom kitalálta, hogy felújíttatja a házát és mivel neki kényelmetlen lenne közben ott laknia, hozzánk akar költözni.
Mi persze nemet mondtunk, de azóta is nyaggat minket, főleg a férjemet próbálja érzelmileg zsarolni.
Ugye szerintetek is jogosan mondunk nemet neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!