Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom jobban szereti az...

Anyosom jobban szereti az élet társát, mint a saját unokáját, és a fiát!?

Figyelt kérdés
Nagyon fàj ez nekem!Nem tudom mit tegyek!Engedjem hozza a fiamat?Vagy tiltsam el töle?Anyòsom kedvel engem nem vitatkozunk,de az nagyon rosszul esik hogy a fia (fèrjem) meg az unokàja nem èrdekli :-( Volt mar valakinek ilyen?
2013. júl. 6. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez miben nyilvánul meg?
2013. júl. 6. 09:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szereti "jobban", csak másképpen, és ez normális. Persze ha írsz részleteket, akkor lehet, hogy abból több kiderül.

De a fia már felnőtt, családja van, saját élete. Ez anyósnak is jár. Nem kötelessége, hogy ezután már csak a halált várja, egyedül gubbasztva a sarokban.

2013. júl. 6. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így jó: éli a saját életét. Borzasztó lenne, ha nem "engedte volna el" a felnőtt fiát, hanem rá öntené az összes ilyen korban általában felgyülemlő és viszonzatlan szeretetét.

Ha szereti - minden méricskélés nélkül, minden "jobban-rosszabban" vizslatás nélkül - az unokát, akkor engedném. Ha nem, nem figyel rá, tehernek érzi, nem engedném.

2013. júl. 6. 09:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Tölünk 30km-re lakik!4-5 hónaponkèt jön megnèzni az unokàjàt!Nem telefonal csak egy hèten 1x hogy megtudja miujsàg velem,na meg a fiukkal! NEM akarja hogy nàla menjünk mert soha nem hìv meg minket!Ha meglàtogatjuk akkor latszik hogy nem örül!Amikor az èlettàrsa nincs mellette normalis,de ha ott van mellete,anyòsom olyan fura lessz!
2013. júl. 6. 09:25
 5/10 A kérdező kommentje:
A fèrjem elakarja töle tiltani,mert ötet nem az anyòsom nevelte hanem a mamaja,mert nem törödött vele!
2013. júl. 6. 09:28
 6/10 anonim ***** válasza:

5 -hát akkor ne erőltesd.. Gondolj arra, dokkal rosszabb lenne, ha levakarhatatlanul ragadna a fiacskájára és mindenbe beleszólna, vagy arra a szomorú tényre, hogy sokaknak nem él már nagymama-nagypapa, mikor gyereke lesz, és egyáltalán nem tud vele lenni.

Ne fájjon ez a helyzet, nevelgessétek szépen a gyereket TI,szülők, és aki jön fogadjátok kedvesen, aki megy, engedjétek el szeretettel.

2013. júl. 6. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:
*javítás: sokkal rosszabb lenne
2013. júl. 6. 09:52
 8/10 anonim ***** válasza:

A nagyszülőnek is van láthatási joga. Eltiltani csak bírósági végzéssel lehet, de ha olyanra hivatkozol, hogy jobban szereti az élettársát, és nem ő nevelte a férjedet, ritkán telefonál stb, csak kiröhögnek.

Egyébként egyértelmű, hogy ezzel az eltiltással csak büntetni akarod az anyóst, mert a tiltás a gyereknek nem tenne jót. Olyan, mintha azt mondanád az anyósodnak, hogy "játsz szépen az unokával, különben elveszem!".

2013. júl. 6. 11:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok èn jogi uton vergödni!De hàt ha nem szereti,vagy legalabbis nem mutatja ki akkor ne is nagyon talalkozzanak!Habàr igy sem jön nalunk csak hébe-hóba!Elvagyok keseredve hogy mièrt nem kellünk :-( De abban igazatok van,hogy jobb ha nem csüng rajtunk!Köszi a vålaszokat
2013. júl. 6. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Cseréljünk anyóst!!! :)
2013. júl. 6. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!