Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az lehetséges hogy a babám...

Az lehetséges hogy a babám jobban szereti az anyósom mint engem?

Figyelt kérdés
már tisztára kivagyok készülve!!annyira rosszul esik hogy mikor meg jelenik anyósom majd kiugrik a bőréből a gyerek!!én meg ugy veszem észre mintha engem nem is szeretne!!:(lehet az hogy engem minden nap lát mondjuk anyósomat is,de igaz én vagyok vele a legtöbbet és néha én is kiakadok!!de nem ordítok csak nincs jó kedvem és észre veszi rajtam a babám!!
2008. júl. 30. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyermeknek mindig az edesanyja a vilag kozepe, szinte sajat maga reszekent szereti.

Ezert lehet, h mikor masokat lat, latvanyosan orul, mert uj ember a megszokottakon kivul, de ez nem jelenti azt ,h teged ne szeretne, vagy kevesse szeretne!

De viszont miert baj, h a nagymamajanak kibujik a borebol? :(

Az a termeszetes, ha a gyermek szereti a csaladtagjait, nem? Miert bant az, h a nagyijanak ennyire orul?

2008. júl. 30. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy téged szeret a legjobban. De azzal sincs semmi gond, hogy szereti a nagyiját. Az én babám is imádja a mamit, de ha csak egy órára is elmegyek, már fülig ér a szája amikor újra lát.
2008. júl. 30. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne agódj!

A legtöbb baba sőt még a nagyobb gyerek is szertnek a mamájukkal lenni és kiugranak a bőrükből ha meglátják legyen az bármelyik ágról származó mama is. Talán ez azért is lehet mert az anyukák rászolnak a gyerekekre meg ha nem akar enni akkor is meg kell és odaadjuk neki. Ezzel szemben a legtöbb nagymama annyirra meg akar flelni a babának és nagyon szertné szinte mindegyikük ha ő lehetne a legjobb nagymama a világon.Ezért ha nem kérik pl. az ennivalót akkor " megesik a szivük " rajta és azt mondják hogy nem akarja megenni.( a babák szerintem ezt ki is használják majd megtanulják hogy a mamánál nem muszáj enni:) ) Ezenkívül csak ha egy picit nyüsziznek akkor már rohan is hozzá meg tartogatja. Én így vettem észre.

Szerintem semmi okod az aggodalomra!

Szereti nagyon a mamáját de az anyukát mégjobban !

Hidd el!És ne szomorkodj hanem élvezd amig pici még a baba! Jó babázást!:)

2008. júl. 30. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a legtöbbször úgy van, ahogy az előző válaszoló leírta. Ezért is szeretnek ennyire menni a picik a nagyihoz később is, mert ott általában mindent szabad. Én emlékszem rá, hogy mamámnál akkor pakolhattam ki a konyhaszekrényt, amikor csak akartam, és játszhattam a mozsárral meg az ilyesmivel, és nála nem kellett elpakolni magam után, és mindig volt nála egy kosár csoki a szekrényben, amiből minden alkalommal vehettem egyet, meg ilyesmi. De hát ilyenek a nagyik, amikor meg pici a baba, akkor is megnyilvánul ez abban, hogy ők csak szeretgetni akarják a babát, a többit meghagyják neked. Szokták is mondani, hogy azért jó már nagymamának lenni, mert akkor már az unokát csak szeretni kell, nem nevelni. Hát igen, ez az anyuka apuka dolga. Ettől még téged szeret a világon a legjobban.
2008. júl. 30. 22:16
 5/7 A kérdező kommentje:
nem az a baj hogy szereti a nagymamát hanem így én ugyérzzem mintha rossz anya lennék!! nem ugy foglalkozok ahogy kellene ezt érzem!!:( de azért köszönöm a válaszokat!
2008. júl. 31. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy rossz anya!!Ha ez a kérdés felmerül benned az azt jelenti hogy jó anya vagy!

Komolyan!Olvastam valahol már nem emlékszem hol:)

2008. aug. 2. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!nagyon aranyos vagy!!:)
2008. aug. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!