Az lehetséges hogy a babám jobban szereti az anyósom mint engem?
Egy gyermeknek mindig az edesanyja a vilag kozepe, szinte sajat maga reszekent szereti.
Ezert lehet, h mikor masokat lat, latvanyosan orul, mert uj ember a megszokottakon kivul, de ez nem jelenti azt ,h teged ne szeretne, vagy kevesse szeretne!
De viszont miert baj, h a nagymamajanak kibujik a borebol? :(
Az a termeszetes, ha a gyermek szereti a csaladtagjait, nem? Miert bant az, h a nagyijanak ennyire orul?
Ne agódj!
A legtöbb baba sőt még a nagyobb gyerek is szertnek a mamájukkal lenni és kiugranak a bőrükből ha meglátják legyen az bármelyik ágról származó mama is. Talán ez azért is lehet mert az anyukák rászolnak a gyerekekre meg ha nem akar enni akkor is meg kell és odaadjuk neki. Ezzel szemben a legtöbb nagymama annyirra meg akar flelni a babának és nagyon szertné szinte mindegyikük ha ő lehetne a legjobb nagymama a világon.Ezért ha nem kérik pl. az ennivalót akkor " megesik a szivük " rajta és azt mondják hogy nem akarja megenni.( a babák szerintem ezt ki is használják majd megtanulják hogy a mamánál nem muszáj enni:) ) Ezenkívül csak ha egy picit nyüsziznek akkor már rohan is hozzá meg tartogatja. Én így vettem észre.
Szerintem semmi okod az aggodalomra!
Szereti nagyon a mamáját de az anyukát mégjobban !
Hidd el!És ne szomorkodj hanem élvezd amig pici még a baba! Jó babázást!:)
Dehogy vagy rossz anya!!Ha ez a kérdés felmerül benned az azt jelenti hogy jó anya vagy!
Komolyan!Olvastam valahol már nem emlékszem hol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!