Úgy érzem a fiam jobban szereti az anyósom mint engem?
Lehet többet megenged neki mint te . Ilyesmire gondolok.
Vagy az is lehet hogy több ideje van játszani vele.
De ezt ne tekintsd rivalizálásnak anyósoddal ,inkább örülj hogy jól megvannak együtt. Keresd a szitu jó oldalát!
ismerős a helyzet :) és ugyanez a felállás, alattunk lakik :)
én hónapokig tiszta lelki beteg voltam, mert a kisfiam mindenki felé jobban kimutatta a szeretetét, mint felém, apa volt a minden, aztán anyós, aztán én :( ő is sírt, mikor felhoztam anyóstól, és rám se hederített, mikor mentem érte
Most 2 éves, és már nem így van :)
És hidd el az újdonság varázsa teszi, mert hiába lakik alattatok, írod is hogy csak néha bízod rá 1-2 órára, tehát jóval ritkábban, kevesebb ideig látja mint téged, És valószínűleg ez a rövid idő tömény játék, amit a gyerek nagyon élvez. Én sokszor csak ültem mellette hulla fáradtan, anyós meg kipihenten dobálta a levegőbe, bohóckodott vele ezerrel, persze hogy a gyerek élvezte.
Tudja hogy te mindig ott vagy neki, ha el is mész valahova, úgyis visszajössz, ne aggódj emiatt én már végigéltem, hidd el hogy téged szeret a világon a legjobban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!