Mit csináljak? Nektek volt már ijen helyzetetek az életben?
Figyelt kérdés
Nos szoval az van hogy barátnőmel már 2 év 5 hónapja együtt vagyok. 19 éves lányról van szó. De nem találkozhatunk akkor mikor akarunk. Igazából engem az egész család nem kedvel ha megyek akkor nem vagyok szívesen látott vendég. Az anyósom az ijen furcsán köszön nekem általában ilyen unottan vagy én nem tudom , és érzem mikor ott vagyok hogy nem vagyok szívesen látott vendég.Sok mindent meg kaptam már tőlük az egész családtól hogy sokkal jobbat talál nálam , ja és még le is cigányoztak.. De nem vagyok az.. A barátnőm az szó szerint fél a szüleitől ha megkérdezi hogy itt aludhat-e akkor az anyós mondja neki hogy nem. Szeretjük egymást nagyon de nem tudom mitévő lehetnék... :/2013. jún. 18. 21:09
11/15 anonim válasza:
Milyen gyalázatos szinten utolsó,enyhén szólva tárgyilagos volt a kérdező.
12/15 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem offot kértem. amugy meg hónapok óta nem alszok rendesen és még sorolhatnám. és ha gyorsan gépelsz telefonról azért megnézném hogy te mennyi hibával irnád le. Fogalmazásból nem vagyok valami jó de most nem ez a lényeg.
2013. jún. 18. 22:15
13/15 A kérdező kommentje:
Valakinek még valami?
2013. jún. 18. 23:16
14/15 anonim válasza:
Valahogy húzzátok ki amíg saját keresetetek lesz,utána meg költözzetek el. A szülőkkel viszont a párodnak ne romoljon meg a kapcsolata. Oldjátok meg pl úgy, mint az 1ik válaszoló. Te ne menj majd látogatóba,csak a párod,stb. :)
OFF:
Tényleg nehéz telefonról helyesen írni,ha gyorsan gépel az ember, és nem olvassa vissza. Mellesleg jelen esetben ez nem sokat számít,szerintem...
15/15 anonim válasza:
A leírtakból ítélve apukáék szíve nemigen fog megenyhülni irányodban, hacsak nem mutatsz fel valami olyat, amiből azt látják, hogy jó kezekben lesz a kicsi lányuk melletted. Vagy marad a mielőbbi költözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!