Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szepen kerlek benneteket...

Szepen kerlek benneteket olvassatok vegig a tortenetemet. Ti mitt tennetek az en helyzetemben?

Figyelt kérdés
szoval...3 eve koltoztem ide a ferjemhez,ugy kepzeljetek el az egeszet hogy van egy udvar,es az udvaron van ket haz,egymashoz vannak epitve,de ket kulon bejarata van...mi a ferjemmel es a sogorunkal lakunk az egyik hazban,a masikban pedig a sogornom es a gyerek,amikor ide koltoztem akkor meg rendben volt minden nem volt veszekedes se semmi,de idovel ez megvaltozott.amikor en ide koltoztem nekem a szuleim adtak penzt szoval segitettek hogy tegyuk rendbe a hazat ahol mi lakunk mert borzaszto korulmenyek kozt volt a haz,mindent ki dobtun a ferjemmel,minden butrot haztartasi eszkozoket mindent es a lagzi penzbol es a szuleimtol kapott penzbol fel ujjitottuk a hazat,ugy kell elkepzelni hogy minden butor,szamitogep,mosogep,mosogatogep,szonyeg,fugony,szoval minden de minden tiszta ujjanon vettunk meg es raktuk be a hazba,de hat elotte persze ki festettunk,parket,csempe,mindent meg csinaltunk,meg a sogorom szobajat is ujra butoroztuk a mi penzunkbol,na most itt gyerek,akit a ferjem ugy szeret,a sogornom 17 evesen szulte egy 40 eves pasastol,ami meg nem is lett volna annyira nagy baj mert hat nem a sogornom lessz se az elso se az utolso aki leany anya lett,amikor a gyerek 2 eves volt,a sogornom meg ismerkedett egy nagyon rendes fiuval,akihez hozza is ment,a fiut nem erdekelte hogy a sogornomnek mar van egy 2 eves fia akkor a fiu meg csak 2 eves volt,es ugy vette el felesegul,es a fiut a nevere vette,aztan teltek az evek pontosabban 5 ev,es a sogornom ossze allt egy nos ferfival,es azt a ferje meg tudta es el valt a sogornomtol,szoval itt maradt egyedul a gyerekkel,a sogornom olyan tipus hogy amikor van penze akkor meg a jarasa is megvaltozik az udvaron,nagyon buszke lessz,es kerkedik hogy neki most van penze,ezt azert mondom mert a volt ferje akitol el valt..akkor csalta meg amikor a szerencsetlen Franciaban dolgozott es minden honapban kuldte neki az 1000eurot,na akkor nagy madam volt,bulikat tartott nalla tuloldalt,pizzakat rendelt 10-esevel a baratnojinek stb,es akkor csalta meg a ferjet amikor szegeny dolgozott azert hogy a felesege megcsalja egy nos pasasert.Na szoval amikor mar el valt a ferjetol,akkor persze mar nem volt pent bulikra,akkor mar nem jottek a baratnoi nalla,es akkor mi a ferjemmel nagyon sokat segitettunk rajta,de hiaba adftunk neki penzt,nem a gyerekel torodott hanem inkabb el ment kozmetikushoz minthogy fozzon a hazban,es ruhakat vett maganak,a gyerknek meg nem volt egy papucs a laban hanem egy par zokniban jatszott kint a kertben,az anya meg ult a kozmetikaban,ezt mi a ferjemmel eszre vettuk es a ferjem ra szolt hogy torodjon mar a gyerekkel is,mert olyan is volt hogy 2 hetig ugyanazt a levest ette az a gyerek,es minden nap csak tolyast.szoval sajnalatbol mindig amikor foztem mindig at hivtam a gyereket hogy egyen,sokszor en kuldtem at neki felvagotat,malykremet stb hogy legyen mit vigyen az iskolaba mert az anya minden nap bundas kenyerel kuldte el a gyereket,de ezt ugy kepzeljetek el hogy volt egy honap amikor minden nap csak bundas kenyeret vitt a gyerek iskolaba,amikor meg en ra szoltam mar hogy torodjon mar a gyerekevel akkor egy olyan cirkuszt vagott ki nekem hogy csak na,es azt vagta a felyemhez hogy en ne torodjek vele hogy o mit csinal a gyerekevel,es hogy en itt nem vagyok egy senki mert en nem orokoltem itt semmit,itt minden az ove meg a testvereke,nekem kuss legyen,meg hogy en meg gyerekt se vagyok kepes csinalni.....igen a ferjemmel 3 eve kuszkodunk hogy gyerekunk lehessen,ezert szereti is annyira a fiut mert mar ugy veszi mint ha az ove lenne,akkor amikor azt mondta hogy en meg gyereket se vagyok kepes csinalni na akkor el tort bennem minden es azota nagyon megutaltam,de amikor a gyereket en vittem el az orvoshoz mert mar nem kapott levegot,es az anya azt mondta hogy csak meg van hulve,es amikor el vittem az orvoshoz akkor ket oldali tudogyulladasa volt,es meg a gyogyszert is mi vettuk ki a gyereknek meg az injekciokat is mi fizzetuk,de sajnos olyan is volt hogy egy nap az anyat be hivattak az iskolaba reggel mert a gyerek rosszul lett az oran,es amikor az anya el vitte a csaladorvoshoz,az rogton a korhazba kuldte a gyereket es a surgosegin pedig azt mondta az anyanak hogy a gyerek 3 hete ki volt szaradva,es ez akkor volt amikor mi nem voltunk othon,mert akkor nem segitettuk se etelel se penzel a sogornometmert el voltunk utazva egy honapra,es amikor haza jottunk a sogorom meselte hogy a fiut bent tarottak egy napra mert 3 ehete ki volt szaradva.akkor is meg kapta a magaet a ferjemtol de semmibe se vette,hanem amikor meg kapja a fizetest akkor hivja a baratnoit nalla mert pizzakat sut meg ilyeneket,meg sorozgetnek a baratnokkel,de amikor nincsn penze akkor a baratnok ra se neznek.ezen a heten ejszakara megy dolgozni es amikor ejszakas at hozza nallunk a gyereket,szerintetek jogosan fogok most cselekedni ha meg mondom neki hogy en tobbet nem vigyazok ra? mert en mar kijelentettem a ferjemnek hogy en tobbet nem vigyazok ra es velem kezdett veszekedni hogy ne a gyereket buntessem most ezzel,de bezzeg amikor a volt ferje kuldte neki minden honapban az 1000eurot akkor babysittert fogadott a gyerekhez,es direkt ki ult a baranojivel pizzazni az udvarba hogy mi lassun,es amikor a ferjem el ment mellete azt se mondta neki hogy gyere vegyel egy szelet pizzat,de amikor meg nincs penze akkor meg be fogja fulet farkat...es meg az amit nem tudok neki meg bocsatani hogy amikor azt mondta nekem hogy nekem itt ebben a hazban semmi jogom nincs...tudom hogy a ferjem oroksege,de konyorgom hat a felesege vagyok es nagyon szeressuk egymast,nallunk nincs olyan hogy ez az enyem,az a tied,es hat nem 20ft-ot tettem en bele ebbe a hazba!! ti hogyan cselekednetek a helyemben?
2013. jún. 12. 10:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy használsz pontot, és nagybetűvel kezdesz egy mondatot nem a magyar nyelv sajátja, szóval nem foghatod arra, hogy nem vagy magyar.

Szóval ha röviden, csak a lényegre kitérve, pontokat és nagybetűket használva leírnád, válaszolnánk.

Nem árt tagolni sem, a könnyebb olvashatóság miatt, én ilyenkor két entert is nyomok, hogy jól elkülöníthető legyen a mondandóm.

2013. jún. 12. 11:03
 12/35 anonim ***** válasza:
90%

A fele sztori arról szól, hogy a sógornődet sértegeted olyanért, amihez SEMMI közöd, például hogy mit csinál a férjétől kapott pénzzel. Beszólsz neki, hogy mit adjon reggelire a gyereknek, meg hogy a barátnőit áthívja és direkt kint ülnek, hogy titeket bosszantsanak. Szerintem egyik kutya, másik eb... Ülsz az ablakban és lesed, mit csinál?

A tegnapi topicodban már száz tanácsot kapj, hogy mit kellene tenni. Ja és ideje lenne megtanulni helyesen írni is.

2013. jún. 12. 11:12
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezt elég rövidre zárnám, ezt mondd a drága sógornődnek: Lehet hogy a házhoz nincs közöm, de a gyerekedhez még annyi sem! Múltkor láttam, hogy babysittert fogadtál, szerintem most sem lesz probléma! De ha mégis hozzám ragaszkodsz, akkor 600Ft/ óra, amit szépen kicsengetsz! Ha nem, oldd meg szépen egyedül!

Ennyi!

2013. jún. 12. 11:13
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem sérteget senki, de így olvashatatlan az egész. A feléig jutottam a szövegnek, mire realizáltam, hogy kábé semmit sem fogtam fel belőle, mert annyira ömlesztve van az egész, ráadásul tele van fölösleges információval.

Szedd össze a lényeget, írd le rendesen, akkor tudunk érdemben segíteni.

2013. jún. 12. 11:15
 15/35 anonim ***** válasza:
81%

"ti hogyan cselekednetek a helyemben?"

Én először is beiratkoznék az általános iskolába, és bepótolnám a hiányosságaimat - megtanulnék írni. Mert azontúl, hogy a "tolyás" és a "málykrém" meg "nállunk" és társaik számomra értelmezhetetlen fogalmak, súlyos problémáid vannak az alapvető helyesírással fogalmazással, központozással, tagolással, kisbetű-nagybetű kérdéssel.

Ha ezen túlestem, nem ütném bele többet az orromat a sógornőm ügyeibe. Ha nem törődik a gyerekével jelentsd a gyámhatóságon.

2013. jún. 12. 11:16
 16/35 anonim ***** válasza:
94%
Micsoda műveltség.. azt a betyárját.
2013. jún. 12. 11:17
 17/35 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat.
2013. jún. 12. 11:19
 18/35 anonim ***** válasza:
88%

Már bocs, de nem lenne sz*r, ha megtanulnál írni.

Például, pontok, vesszők, nagybetű a mondat elejére, bekezdések.

Ezt az áttekinthetetlen maszlagot az emberek legalább fele el sem fogja olvasni, így jóval kevesebb választ kapsz, mint amennyit kaphatnál-

2013. jún. 12. 11:24
 19/35 A kérdező kommentje:
Azt hogy nem irok helyesen azt tudjatok kritizalni,de a problemamra senki sem figyel oda,azt vegig olvasni ugye lehet,hogy mennyire nem irok helyesen,de a szoveget,bezzeg nem lehet.
2013. jún. 12. 11:28
 20/35 anonim ***** válasza:
84%

1. A szöveged ÉRTELMEZHETETLEN, OLVASHATATLAN!

2. Kaptál tanácsokat. Vagy talán azt te nem tudod elolvasni, mert túl magasröptű neked?

2013. jún. 12. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!