Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom támadásnak véli, hogy...

Anyósom támadásnak véli, hogy nem tegezem?

Figyelt kérdés

Anyósomék vígan élnek és a "jóviszony" érdekében képesek tegeződni is, ez csak akkor amikor már nem teljesen tiszta az agyuk. A piálás miatt és a nemtörődömség miatt, nagyon neheztelek rájuk és úgy gondoltam, semmi értelme a tegeződésnek, hiszen azok tegeznek, akikkel jóban vagyok, ez amolyan közeli viszony, velük viszont ezt nem érzem, emiatt finoman viszautasítottam, hogy tegezzem őket, mondván, nem tudom ezt elképzelni. Ők tegeznek engem én viszont, Marika nénizem.

Majd néhány év után tudtam meg, mekkora illedelmetlenséget csináltam ezzel, a férjem bökte ki, hogy azóta is haragszik az anyja emiatt. Ezt megjegyezte, au unokája születésnapját viszont nem ésmég sorolhatnám az üres székeket, amiket nagymama elfelejtett betölteni.

Mit szólnátok ehhez?

2013. máj. 21. 11:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt szólom ehhez,hogy a saját családodról beszélsz.Ha tetszik,ha nem,Ők a Férjed lévén ugyanúgy Hozzátok tartoznak,mint a Te szüleid és el kell fogadnod Őket olyannak amilyenek a JÓ VISZONY érdekében ezt de kevesen értik meg!:( Nálunk egyébként valamelyest fordított a helyzet. Nekem sikerült az évek alatt,sok munkával igaz,de jó kapcsolatot kialakítanom Párom Anyukájával,pedig nem mintaszülő Ő sem,de CSALÁDTAG.Ő viszont nem ajánlotta fel,hogy tegezzem,ami egy ideig zavart is,mert szinte Mindenki tegezi,de aztán megszoktam,egyébként nem tudom miért lehet ez,biztos azt szereti,ha magázzák,biztos van ilyen is.:)
2013. máj. 21. 12:44
 12/12 anonim ***** válasza:
87%
Akkor ezért van megsértődve! Így már érthető, hiszen csak 50 éves az anyós. 19 év nem egy nagy korkülönbség. A kor megadásával érthető a dolog. 45/f
2013. máj. 21. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!