Szerintetek jogos ha feldühít?
Hát elég 2 színű anyósom van, mert amikor a másik menye találkozik vele (ex-el), akkor gúnyosan meséli nekem. A like dolog nem téma :)
Ami érdekes ebben, hogy annak idején nagyon megbántotta ez a nő a férjemet, csúnyán megcsalta, elhagyta. Ha az én gyerekem lenne, nem bratyiznék titokban egy olyan nővel aki ilyet tesz a fiammal. Nem kell utálni, de bratyizni biztos nem.
Ó, nekem van ilyen rokonom. MINDENKIT és MINDENT lájkol és mindenféle kedveskedést ír mindenkinek. Azért, mert "ezt akarják hallani" (ezt ő mondta), mert egyszer megkérdezték tőle, hogy ha folyton szidja "azt a dagadt X"-et, akkor miért lájkolja be az összes képét, és miért írogatja oda, hogy olyan csinos vagy, puszi, szeretlek!!!.
A háta mögött mindenkit kibeszél, elhord mindennek, a szemükbe, meg a neten meg mézes-mázos, már-már seggnyaló, és mindenkinek azzal dicsekszik, hogy őt XY mennyire szereti, milyen jóban vannak.
Majd egyszer csak, ha valami neki nem tetszik, akkor bekattan neki valami és akkor az üzenőfalon minden kurvänak elhordja őket, szidja, ócsároja stb.
Teljesen bolond, mindenki annak is nézi, kerülik, ahogy tudják, de nem könnyű és észre sem veszi magát.
Tarts vele két lépés távolságot, sose tudhatod, hogy olyan ostoba, rosszindulatú vén hülye-e mint az én rokonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!