Szerintetek jogos ha feldühít?
Figyelt kérdés
Nem tudom, lehet velem van a baj, de nekem rosszul esik, hogy az anyós like-olgatja a férjem exének a képeit.2013. máj. 21. 09:21
1/17 anonim válasza:
Ennél nagyobb gondod ne legyen az életben. Hány éves vagy?
2/17 anonim válasza:
jogos :) mi kb fél éve pont ezért mentünk szét !!
3/17 anonim válasza:
Jóban vannak?
Mert a szüleim jóban vannak a nővérem ex-vőlegényével és családjával. Havi kétszer találkozik a két család stb.
Ne a facebookot nézd bmeg!
A valóságot!
4/17 anonim válasza:
jogosan vagy felháborodva!! 100%-ban!!
5/17 anonim válasza:
Oké, hogy dühít, de:
1. nem a pasid lájkolgatja
2 Nem apóssal élsz együtt
3. az, hogy após kit lájkol, kit nem, az ő dolga. Attól, szétmentek, még kedvelhetik a csajt.
6/17 anonim válasza:
Szerintem nem jogos, az anyósnak nem te vagy a választottja és nem kötelessége megszüntetni minden kapcsolatot az ex-barátnővel ha amúgy jóban voltak miattad.
8/17 anonim válasza:
Elhiszem,hogy rosszul esik,én se örülnék neki.Mert az jön le belőle, hogy még kedveli.
De téged a fia kell hogy szeressen.Ne foglalkozz vele.
9/17 anonim válasza:
Én is jóban maradtam az exem anyukájával. Exemmel nem beszélünk, nem találkozunk 3 éve, Anyukájával kb. félévente összefutunk beszélgetni egyet, ismeri a páromat is, és múltkor eljött meglátogatni minket, amikor megszületett a kisfiúnk. Mindig is nagyon jóban voltunk, szinte barátnői viszonyban, nem hiszem, hogy meg kellene szakítani egy jó emberi kapcsolatot egy másik ember döntése miatt (ugyanis a fia hagyott el egy másik nőért).
10/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok: természetesen a fia barátnőjét valószínűleg dühíti a dolog, mert ők meg nem jönnek ki jól, így érthető, ha téged is dühít. Azért írtam le, hogy lásd a másik oldalát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!