Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogos ha feldühít?

Szerintetek jogos ha feldühít?

Figyelt kérdés
Nem tudom, lehet velem van a baj, de nekem rosszul esik, hogy az anyós like-olgatja a férjem exének a képeit.
2013. máj. 21. 09:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Ennél nagyobb gondod ne legyen az életben. Hány éves vagy?
2013. máj. 21. 09:25
 2/17 anonim válasza:
63%
jogos :) mi kb fél éve pont ezért mentünk szét !!
2013. máj. 21. 09:25
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Jóban vannak?

Mert a szüleim jóban vannak a nővérem ex-vőlegényével és családjával. Havi kétszer találkozik a két család stb.

Ne a facebookot nézd bmeg!

A valóságot!

2013. máj. 21. 09:26
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
jogosan vagy felháborodva!! 100%-ban!!
2013. máj. 21. 09:27
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Oké, hogy dühít, de:

1. nem a pasid lájkolgatja

2 Nem apóssal élsz együtt

3. az, hogy após kit lájkol, kit nem, az ő dolga. Attól, szétmentek, még kedvelhetik a csajt.

2013. máj. 21. 09:33
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem jogos, az anyósnak nem te vagy a választottja és nem kötelessége megszüntetni minden kapcsolatot az ex-barátnővel ha amúgy jóban voltak miattad.
2013. máj. 21. 09:34
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
9-33: anyósra javítom
2013. máj. 21. 09:49
 8/17 anonim ***** válasza:
92%

Elhiszem,hogy rosszul esik,én se örülnék neki.Mert az jön le belőle, hogy még kedveli.

De téged a fia kell hogy szeressen.Ne foglalkozz vele.

2013. máj. 21. 09:58
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
Én is jóban maradtam az exem anyukájával. Exemmel nem beszélünk, nem találkozunk 3 éve, Anyukájával kb. félévente összefutunk beszélgetni egyet, ismeri a páromat is, és múltkor eljött meglátogatni minket, amikor megszületett a kisfiúnk. Mindig is nagyon jóban voltunk, szinte barátnői viszonyban, nem hiszem, hogy meg kellene szakítani egy jó emberi kapcsolatot egy másik ember döntése miatt (ugyanis a fia hagyott el egy másik nőért).
2013. máj. 21. 10:08
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó vagyok: természetesen a fia barátnőjét valószínűleg dühíti a dolog, mert ők meg nem jönnek ki jól, így érthető, ha téged is dühít. Azért írtam le, hogy lásd a másik oldalát is.
2013. máj. 21. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!