Milyen anyósotok van? Az enyémnek lehet valami baja?
Komolyan nem tudom eldönteni hogy anyósomnak baja van,vagy tényleg ennyire(bocs)hülye!:(
Vannak olyan beszólásai,hogy nem tudom eldönteni sírjak vagy nevessek rajta. Sokszor az az érzésem hogy a 3éves unokájának több esze van!
Ma is nézegeti a tescos újságot mikor meglepődve közli hogy holnap holnapután zárva lesznek a boltok(holott már 1hete mondtam neki),mert piros betűs ünnep,de ez szerinte tuti "Orbán" műve,mert éheztetni akarja a népet!:(
A másik hogy nem érti meg hogy azért mert ő otthon dolgozik a kertben nem fog nyugdíjat kapni,mert a nyugdíj csak bejelentett(adózott)munkahely után jár. 58éves és jó ha 15évet dolgozott munkahelyen,de ő szerinte már nyugdíjasnak kellene lennie.
Jaj ezt annyira bírom. Attól, hogy a nagyanyám ki lehet mondani, hogy buta vagy nem buta. Valószínűleg az egész család jobban ismeri, mint te.
Azért mert neked van egy félig lebénult nagyanyád, aki milyen rendes, okos, kedves, erős stb. nő, attól még nem kéne itt okoskodni, mert másnak lehet még hülye a családjában.
Ez még nagyobb butaság volt, megkérdezni, hogy mi a gond a kitámasztott gombbal. Nagy az isten állatkertje!
Miért nem lehet megjavíttatni azt a gombot??
Kedves 7-es,nem nem vagyok zseni,de baromságokat sem beszélek!
Ja és azért vannak ilyen időjárási "viszontagságok" Magyarországon,mert Amerikában hűtik a földet....
Anyósom egészségügyet végzett. Dolgozott bölcsődében,és orvos mellett volt asszisztens. Világ életében minden a szájába volt adva,magától semmiért nem ment. Ezért nincs évek óta munkája sem!
18: Vicc, hogy 110 csatornájuk van és állandóan ott ülnek bagózva a tévé előtt, nap, mint nap.
7 éve vagyunk házasok, lövése nincs a vezetéknevemről (részben még használom), hogy hány éves vagyok és mivel foglalkozom. Persze közben ő a legintelligensebb a világon, hiszen mindenhez ért, mindent átlát, na és csak neki lehet igaza...:) Én egy mocsok vagyok, ofkorsz, úgy nézek ki, mint egy vizihulla, a régi nők sokkal kedvesebbek voltak, satöbbi, satöbbi.Szörnyű. Másfél éve nem voltam náluk, tudom csúnya vagyok, de azóta nincs gyomorfekélyem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!